Dominique Imbert, zakladatel firmy Focus, se narodil v roce 1940 v Montpellieru na jihu Francie. Po studiu literatury v Londýně a Paříži opustil na čas starý kontinent a putoval se divokou přírodou Aljašky, pracoval jako pomocná síla v kuchyni na Manhattanu - to vše s doktorátem sociologie na Sorbonně a profesurou na pařížském lyceu. 

V roce 1967 unaven městem vzal do rukou kus černého kovu a začal tvořit ocelové skulptury v poklidu rodné vesnice Montpellier. První věc vyrobil do své dílny pro svou osobní potřebu. Výsledek ho nadchnul a zamiloval si tento způsob osobního vyjádření převtěleného do funkčního výrobku - a tak začal Focus.
Dominika Imberta v jeho životě nezajímají trendy a ignoruje vliv modernismu. Řídí se vlastní intuicí. Jeho tvorba je něco víc než odraz konvence, studená algebra, která utváří naši současnost. Je to odraz vnitřního světa a stavu duše. Pro člověka hledajícího originalitu a výjimečnost je Focus tou pravou volbou.

Přijďte se i vy podívat na vzorovou instalaci Focus do výstavních prostor firmy Krby Turyna, výrobcem autorizovaného zástupce pro montáž krbů Focus v ČR. 
Všechny modely značky FOCUS jsou opravdovým originálem. Tento designový rukopis je patrný na první pohled a zřetelně převyšuje vše, co v tomto pojetí prezentují ostatní výrobci. Tyto avantgardní krby trvale sbírají ceny za design a jsou oblíbené po celém světě. 
Krb Filio Vitre
Krb Filio Vitre
Krby Focus
Krby Focus
Zajímavým je rovněž fakt, že tyto krby nenajdete pouze v privátních  instalacích, ale i v prostorách, kde byste je normálně nehledali, jako jsou muzea či galerie.

Všechny krby jsou zhotoveny z černé oceli a povrchově upravené černým lakem, který je charakteristický pro všechny modely Focus.
Průhledy jsou vyrobeny z pyrokeramického skla, které je odolné vůči vysokým teplotám. Pro snadné otevírání jsou vybaveny studenou rukojetí, díky které se nespálíte. Oheň v jeho nejpřirozenější podobě a formě - to je Focus! Nehledejte zde elektronickou regulaci a podrobný padesátistránkový manuál k obsluze. Zapalte oheň a vnímejte ho v jeho jednoduchosti a kráse.

Úspěšný prodej krbů Focus po celém světě potvrzuje správnost nastoupené cesty. Touha lidí po nekomplikovaném a klidném odpočinku v přirozeném duchu je to, co vám může toto řešení nabídnout. Proto v pestré nabídce u firmy Krby Turyna můžete posoudit originalitu mnoha řešení vyhovující vašim představám, které společnost realizuje dle individuálních požadavků. Bohaté zkušenosti s montáží a jejich profesionalita jsou zárukou preciznosti a splnění očekávání do posledního detailu.  
Krb Gyro Villevieille
Krb Gyro Villevieille
Krby Turyna je český dodavatel zaměřující se na moderní krby, krbové kamna, krbové vložky a moderní zahradní i vestavné grily. Pochlubit se mohou nejen dokonalým designem a skvělou kvalitou všech výrobků, ale jsou i opravdovými odborníky na českém trhu. Detailně vypracují technické řešení, které případně upraví dle požadavků zákazníka. Celé dílo sestaví do posledního detailu, ale tím práce nekončí. Celá společnost nabízí nejen prodej a montáž, ale i poradenství co se zmíněné techniky týče a případné záruční a pozáruční opravy. Krby Turyna se mimo jiné pyšní doživotní zárukou! Vše najdete přímo v nově otevřené prodejně v Pečkách, kde si může každý prohlédnout nejširší sortiment ve středních Čechách, a to více jak 100 vzorků krbů, krbových kamen, vložek a krbového příslušenství. Těšit se bude příjemný a ochotný personál. Více také najdete na www.krby-turyna.cz.
KRBY - KAMNA TURYNA s.r.o. Poslat poptávku