Jak si vymalovat byt

Jak si vymalovat byt

Poradíme vám, jak se připravit na malování místnosti či celého bytu, jaké materiály a náčiní použít a jak postupovat.

Vytopili jste sousedy?

Vytopili jste sousedy?

Vytopili jste sousedy a nevíte jak postupovat? Jakým způsobem se řeší způsobená škoda?

Jak na nás v bytě působí barvy?

Jak na nás v bytě působí barvy?

Vybírejte barvy na stěny a stropy svého bytu tak, abyste se mezi nimi cítili příjemně, harmonicky. Přinášíme vám řadu doporučení a inspirativních poznatků.

Omyvatelné omítky zamezí plísním i prachu

Omyvatelné omítky zamezí plísním i prachu

Chcete rychle a levně oživit interiér svého bytu, kanceláře, komerčních a jiných prostor? Vhodným řešením jsou stříkané tapety či omyvatelné nátěry. Rychlá aplikace, žádné pachy, ochrana před plísněmi i šířením plamenů, omyvatelnost a tedy snadná údržba. To jsou jen některé z řady výhod dekorativních nástřiků a omyvatelných nátěrů.

Zkuste netradiční design stěn

Zkuste netradiční design stěn

Stěny místností nemusíme jen tradičně vymalovat. K dispozici máme mnohé další nástroje: nátěry se speciálními efekty, benátský štuk, polystyrenové, polyuretanové a sádrové doplňky, tapety a bordury. Zvolenou dekoraci nakonec podtrhnou interiérová světla.

Teprve kvalitní a nápaditou malbou byt ožije

Teprve kvalitní a nápaditou malbou byt ožije

Jak bychom měli před malováním uklidit? Jak ochránit nábytek a vůbec předměty, které nemáme kam uskladit, včetně koberců? Jak správně upravit povrchy stěn před malbou? A jak rychle se dá kvalitně vymalovat? A musíme to všechno vůbec dělat sami, nebo stačí

Chcete vymalovat svůj byt?

Chcete vymalovat svůj byt?

Vymalujeme byt! Zní to snadno, ale ... Byt se musí nejprve vyklidit, případně nábytek sestěhovat na jedno místo či do ostrůvků. Vše, co v bytě zůstane, musíme ochránit fólií. Následně upravíme povrchy stěn a pak až malujeme a nkonec to nejhorší. Úklid! Al

Barvy umí zázraky

Barvy umí zázraky

Interiér netvoří jen nábytek či podlahová krytina, i barva je důležitým prvkem pro vzhled vašeho interiéru. Barvy v bytě či v domě ovlivňují naší psychiku stejně jako počasí a slunce. Měli bychom tedy jejich výběru věnovat zvláštní pozornost a rovněž znát několik základních pravidel. Správně zvolené barvy a jejich kombinace dokáží nahradit nedostatek slunce v místnosti, povzbudit chuť k jídlu či k pracovnímu výkonu. Pomocí barev můžeme také opticky změnit velikost jednotlivých místností. A pokud využijete jak barevných odstínů, tak dekoračních technik, změní se váš interiér k nepoznání. Jak tedy udělat z „nudného obýváku“ místnost s jasným charisma a stylem?