Navštivte Chodský veletrh Zobrazit fotky zobrazit 3 fotky

V rámci Chodských slavností se letos podruhé uskuteční CHODSKÝ VELETRH, který nese podtitul Stavba, Vytápění, Bydlení, Zahrada a sekce módy a kosmetiky Moderní žena. Chodský veletrh se uskuteční od pátku 10. 8. do neděle 12. 8. v hale TJ Jiskra v Domažlicích. Vstup na veletrh je zdarma. Každý návštěvník při příchodu na veletrh obdrží dárek a může se zúčastnit losování o sadu titanového nádobí. Brány veletrhu jsou otevřeny v pátek od 13 do 18 hod., v sobotu od 9 do 18 hod. a v neděli od 9 do 17 hod.

Na co se mohou návštěvníci Chodského veletrhu těšit?

Chodský veletrh je rozdělen do dvou základních sekcí. Jedna sekce se týká bydlení a stavebnictví, druhá je věnována přímo moderním ženám. Každý, kdo se chystá stavět nebo rekonstruovat své bydlení zde nalezne mnoho rad a informací např. o výstavbě rodinných domů včetně projektů, o provádění rekonstrukcí a vysušování vlhkého zdiva, o vzdušných solárních panelech nebo o nabídce stavebních firem. Zajímavá bude expozice s veškerým sortimentem pro kutily, truhláře a tesaře včetně nabídky dveří, rámů, schodišť a také celého koupelnového nábytku. Nebude chybět i nabídka elektroinstalačního materiálu. Protože úspora energií je dnes prvořadá, představí se na veletrhu vedle sebe hned tři firmy s  vlastní nabídkou tepelných izolací. Přestože je léto, bude zde předvedeny elektrické topné kabely, které brání v zimě zamrznutí okapů, teras nebo otevřených garážových stání. Do sekce o bydlení zapadá také nabídka dvou firem zaměřených na zdravé spaní, postele z masívu s polohovacím roštem a zdravotními matracemi.

A čím nás překvapí sekce Moderní žena?

V této sekci návštěvníci naleznou vše, co je spojeno s módou, kosmetikou, zdravím životním stylem a ulehčením domácích prací. Můžete si zde koupit českou dámskou konfekci, české výrobní družstvo nabídne kožené attache kufry, kosmetické kufry, manikúry a koženou galanterii. Osloví vás stříbrné a zlaté šperky pro náročné zákaznice i drátkovaná bižuterie. Zdraví si můžete podpořit nákupem přípravků z hlívy ústřičné nebo maďarských přírodních produktů. Zajímavá je italská přírodní biokosmetika s toskánským extra panenským olivovým olejem nebo ovocné a zeleninové chipsy a zdraví prospěšné lykopenové nápoje. Na veletrhu ochutnáte medovinu, ale i přívlastkové speciální víno a biovíno z čejkovických vinic. Svůj zdravotní stav si můžete nechat vyšetřit irisdiagnostikou z oční duhovky a pokud vás zajímá ezoterično, můžete využít chiromantii – čtení z ruky. Domácnost si můžete zkrášlit pravým českým porcelánem nebo barevnými biogely pro řezané květiny. Domácí práce si ulehčíte jednak nákupem veškerých čistících přípravků pro dům a zahradu od české firmy či parním čističem a parním žehlícím systémem.

Co říci závěrem?

Přijďte na Chodský veletrh, zúčastněte se losování o sadu titanového nádobí a nechte se potěšit drobným dárkem, který obdrží každý návštěvník. Halu TJ Jiskra najdete v Domažlicích na ulici Fügnerova, hned nad tradiční poutí.

Více informací najdete na stránkách www.omnis.cz.
Fotografie z loňského ročníku veletrhu
Fotografie z loňského ročníku veletrhu
Omnis Olomouc, a.s. Poslat poptávku