Největší prodejna infrasaun v ČR otevřena v Praze Libuši Zobrazit fotky zobrazit 3 fotky

Společnost Marimex otevřela novou prodejnu, která s plochou více než 500 metrů čtverečních představuje největší obchod s infrasaunami v ČR. Každý z návštěvníků si tak může prohlédnout a vyzkoušet až třicet modelů těchto moderních saun.

Infrasauny, které se v českých domácnostech stále více prosazují, skýtají oproti klasickým saunám mnoho výhod. Především je to teplota kolem šedesáti stupňů, která má na lidský organismus celou řadu pozitivních účinků - uvolňuje tělo, pomáhá zbavit se námahy a stresu, má kladný vliv na kardiovaskulární systém a na pleť a navíc je vhodná i pro osoby, které se léčí s krevním tlakem nebo těžce snášejí vysokou teplotu v klasické sauně.

Další výhodou infrasaun je především cenová dostupnost při pořizování i provozu. Může si je pořídit opravdu každý, ať už do domu, či bytu. A zatímco v případě budování klasické sauny přicházejí na řadu stavební úpravy a náročná práce mnoha řemeslníků, infrasauna se prodává připravená v podstatě jako skládačka. Její stavba trvá přibližně dvacet minut a podle instrukcí ji zvládne prakticky každý. Stačí najít doma potřebný prostor (nejmenší infrasauna má rozměr 74x83x170 cm) a zajistit přívod elektrického proudu (běžné připojení domácností 230 V je pro infrasauny zcela optimální).

Společnost Marimex se prodejem infrasaun zabývá již mnoho let a už od samého počátku věnuje zvýšenou pozornost výběru dřeva, jeho začišťování a lakování. Dřevo pochází z kanadských lesů, kde je těženo celosvětově známými společnostmi, které jsou špičkou ve svém oboru. Zpracovaný materiál, tak vyniká prvotřídní kvalitou. Tloušťka dřevěného panelu infrasaun Marimex dosahuje hodnot přes 4 cm. O kvalitách infrasaun Marimex se lze nejlépe přesvědčit při osobní návštěvě v Sauna centru, které bylo slavnostně otevřeno olympijským medailistou a vítězem Světového poháru v běhu na lyžích Lukášem Bauerem.

Více informací na www.marimex.cz.
Budova prodejny infrasaun
Budova prodejny infrasaun
Ukázkový interiér s infrasaunou
Ukázkový interiér s infrasaunou