Nová závěsná výlevka pomůže nejen při úklidu Zobrazit fotky zobrazit 3 fotky

Závěsná výlevka „Espital“ pro nemocnice, školky, školy, domovy pro seniory, ale i průmyslový provoz, se sklopnou mřížkou a speciální glazurou odpuzující nečistotu, je kombinovatelná s běžnými předstěnovými instalačními moduly. Pořídíte ji přitom za atraktivní cenu.

Nástěnným provedením výrobce vychází vstříc obvyklým požadavkům provozovatelů. Měkký geometrický styl mísy je sériově vybaven sklopným nerezovým roštem. Na přední straně je volný prostor 50 mm, takže lze mřížku zvednout, aniž by došlo ke kontaktu s keramikou. Aby se zamezilo poškození a tvrdým nárazům na stěnu a keramiku, má rošt tři zarážky.

Keramag se vydal novou cestou i ve snadné údržbě. Zavěšení na stěnu usnadňuje úklid podlahy. Nová mísa „Epital“ má též současně sériově glazuru „KeraTect“, která odpuzuje špínu. Jedná se o zušlechtění, které se vyznačuje extrémně hladkým povrchem a atraktivním vysokým leskem. Zamezuje se tím téměř zcela usazování nečistot a bakterií. Výsledkem je minimální péče bez intenzivního drhnutí a čištění. „KeraTect“ tak usnadňuje práci pracovníkům úklidu a šetří čisticí prostředky. Bezpečnost provozu navíc zajišťuje 30letá záruka funkčnosti poskytovaná výrobcem na tuto speciální glazuru.

Nová výlevka je široká 400 mm a má hloubku 480 mm. Ve vnitřní míse je dostatek prostoru pro rychlé, snadné a hygienické vylévání různých nádob.

Upevňuje se běžnými šrouby. Výlevku lze kombinovat se všemi běžnými podomítkovými moduly. Vtok, odpad a uchycení se shodují s normálním nástěnným WC. Montážní výšku horní hrany keramiky lze přizpůsobit podomítkovému modulu.

Výlevku je možno na přání kombinovat s přívodní armaturou. I pro toto použití jsou k dispozici speciální podomítkové moduly známých dodavatelů. Armatura se v tomto případě instaluje nad výklopným roštem. Splachovací nádržka je tak umístěna nad armaturou, což neovlivňuje stisknutí destičky. Výška horní hrany keramiky doporučená Keramagem je 60 cm, což umožňuje ergonomické vylévání „bažantů“, věder a nočníků.

Více na www.sanitec.cz
Výlevka Espital
Výlevka Espital
Výlevka Espital
Výlevka Espital