Zehnder je nyní blíže všem zákazníkům z Prahy a středních Čech. Ve Vestci u Prahy otevřel výstavní a školicí centrum Husky & Zehnder Akademie s jedinečnou prezentací komfortního větrání s rekuperací tepla, designových radiátorů, stropních sálavých systémů značky Zehnder a centrálních vysavačů Husky. Akademie je k dispozici architektům, projektantům, obchodníkům, instalatérům stejně jako konečným spotřebitelům denně v 9-12, 13-17 hod. V této Akademii stejně jako v Zehnder Akademii, otevřené před dvěma roky v Sezimově Ústí, budou probíhat odborná školení ve všech uvedených oblastech.

Husky & Zehnder Akademie se nachází na okraji Prahy ve Vestci, 2 km od pražského okruhu mezi brněnskou a plzeňskou dálnicí. Byla vybudována společnostmi Zehnder a Newag. Zehnder Group ČR s.r.o. je českou dceřinou společností mezinárodního výrobce Zehnder Group se sídlem ve Švýcarsku, mající vedoucí postavení v Evropě v oblasti designových radiátorů, komfortního větrání a stropních sálavých panelů. Společnost Newag spol. s.r.o. je exkluzivním dovozcem centrálních vysavačů HUSKY s vedoucím postavením na českém trhu.

Husky & Zehnder Akademie

Husky & Zehnder Akademie je výjimečná množstvím nainstalovaných výrobků a systémů. Zahrnuje funkční systém komfortního větrání s rekuperací tepla s mimořádnou prezentací prvotřídních větracích jednotek a doplňujícího příslušenství stejně jako vysoce hygienických, čistitelných rozvodů vzduchu a designových mřížek. Nechybí ani nové decentrální větrací jednotky, jednoduše se instalující přímo na obvodovou zeď bez potrubních rozvodů, které díky tomu představují ideální řešení pro rekonstruované vzduchotěsné domy a byty nebo k vyřešení problémů s plísněmi ve vlhkých místnostech. 
V Husky & Zehnder Akademii jsou i další produkty z nabídky výrobce Zehnder jako designové koupelnové a bytové radiátory vč. nejnovějších high tech elektrických radiátorů. Návštěvníci toho výjimečného centra si mohou vyzkoušet funkčnost ventilátorů, určených  pro odvětrávání kuchyní a koupelen. Významné místo je věnované prezentaci stále více žádaných stropních sálavých panelů pro vytápění výrobních, sportovních a skladovacích hal, kongresových sálů, autosalóńů a jiných veřejných objektů. Velice názorně je prezetován nový systém sádrokartonových topných a chladicích stropů, žádaných především pro chlazení a vytápění nízkoenergetických a pasivních staveb.

V neposlední řadě jsou představeny centrální vysavače Husky, které jsou zde prezentovány vybranými jednotkami s unikátní 25 letou zárukou a nechybí zde ani oblíbený systém pro pohodlný úklid - hadice pro vysávání, skrytá ve zdi. 
Akademie je k dispozici odborné i široké veřejnosti denně v 9-12, 13-17 hod. Zájemci se mohou přihlásit na odborná školení, jejichž program s termíny naleznete ZDE.
Zehnder Group Czech Republic s.r.o. Poslat poptávku