Paradoxně nejlepší čas na výměnu oken je teď! Zobrazit fotky zobrazit 4 fotky

Jak plyne čas, každý z nás před sebou tak nějak valíme kámen naplánovaných oprav, úprav a rekonstrukcí. A nestyďte se to přiznat, je to úplně normální. Spoustu věcí člověk rád odloží na zítřek, hlavně když má pocit, že je potřeba je promyslet, nebo že budou spojené s problémy a starostmi. Proto jsme tu se dvěma dobrými zprávami. Jednou z nich je, že vám během výměny oken nemusí přibýt ani jedna vráska. A tou druhou, že při všem, co se nyní děje, je paradoxně nejlepší čas se do rekonstrukce pustit teď.

Problémy a starosti odpadnou, když víte, kde se zeptat

I náročná operace se dá naplánovat tak, aby proběhla bez problémů. Je to otázka spojení znalostí, praxe a správného rozdělení úkolů. Výměna oken se s tím nedá ani srovnat, ale platí u ní to stejné. Když ji dělá sehraný tým, taky vám přijde, že jste se vzbudili a bylo hotovo.

Výroba oken PRAMOS
Výroba oken PRAMOS

Společnost PRAMOS letos slaví 25 let a na českém trhu a pohybuje se na absolutní špičce. Je to právě díky sehranému týmu a chirurgicky pečlivému plánování, že se daří dodržovat termíny na tolika stavbách najednou a tolik let. Tím, že navíc vyrábí plastová okna na míru ze svých vlastních profilů značky HORIZONT PS, nezávisí na cizích dodávkách a dopravě. Slíbený termín tak má váhu někoho, kdo ví, o čem mluví.

Jenže co mimořádná opatření?

Dodržujeme, a zavedli jsme i svá vlastní. Nejen ze smyslu pro pořádek. Hlavně kvůli našemu krédu - splnit, co jsme slíbili, a vědět, že co slíbíme dnes, zvládneme dodržet také.

Naše výroba jede na sto procent zavřeným hranicím navzdory. Nikdy jsme moc nespoléhali na náhody, ani v nejlepších časech. Stabilita výroby ve velkém a dodržování termínů nás naučily správně rozvrhnout práci a důležitých surovin mít stále zásobu.

Výroba oken PRAMOS
Výroba oken PRAMOS

Bezpečnost na pracovišti má nový rozměr. Děláme vše pro to, abychom chránili zdraví vlastních zaměstnanců. Výroba plastových oken vyžaduje velmi čisté prostředí i normálně, takže zavedení nových pravidel nebylo velkou překážkou. Pracujeme na dvě směny a pracovníci z jednotlivých směn se prakticky nepotkávají.

Naše kanceláře fungují online a po telefonu. I když si normálně zakládáme na osobním přístupu, v přechodných podmínkách to zvládneme stejně dobře i na dálku. Vše důležité můžeme domluvit a sjednat bez toho, že byste třeba jen vyšli na ulici.

Prezentace oken PRAMOS
Prezentace oken PRAMOS

Zaměření nebo montáž - nová školení a zvýšená bezpečnost. Naši zaměstnanci rozhodně neberou novou situaci na lehkou váhu. Vědí, co je potřeba, aby se domů z práce vrátili zdraví. Situace, které nelze vyřešit po telefonu, zvládají v souladu s našimi novými pravidly a s využitím všech potřebných hygienických pomůcek.

Proč je nejlepší čas pro okna právě teď

Pokud jste teď z práce doma, nemusíte si brát ani dovolenou, aby našim technikům měl kdo odemčít dveře. Na druhou stranu - když nás pustíte dovnitř a budete poblíž, kdybychom se na něco potřebovali zeptat, víc ani nepotřebujeme. Pokud někdo z opatrnosti přece jen montáž oken odloží, je to právě vaše šance na kratší čekací lhůtu.

Ke svému konci se navíc blíží i třetí výzva programu Nová zelená úsporám. Vyprší v roce 2021, ale sami dobře víte, jak rok na stavbě rychle uteče. Většina našich výrobků letošní zpřísněnou normu pro energetickou náročnost budov splňovala už vloni, takže vám v cestě opravdu nestojí žádné překážky. S chutí do toho, ať šetříte za topení už tuto zimu.

Stále pochybnosti? Klidně si ještě přečtěte, jak vlastně poznat kvalitní plastová okna od těch… ostatních.