Aby terasa vydržela co nejdéle

Aby terasa vydržela co nejdéle

Pohoda nebo starost? Nová terasa je krásná, ale jaká bude po letech? Pokud využijeme dřevoplast (Woodplastic®), bude dokonce i bezúdržbová.

Děti na terase

Děti na terase

Máte představu o prosluněném odpoledni prolenošeném na terase s knihou, koktejlem či kávou? Představy a potřeby vašich dětí jsou však zcela jiné.

Moje terasa - Váš sen

Moje terasa - Váš sen

Hledáme ji všichni - terasu snů! Většina z nás má podobné nároky– maximální užitek, požitek a prožitek. To však splní pouze bezúdržbové terasy.

V čem je polykarbonát lepší než sklo?

V čem je polykarbonát lepší než sklo?

Potřebujete spolehlivě zasklít průmyslový objekt, skleník, zimní zahradu či venkovní bazén? Čím dál tím častěji se v těchto případech používá odolný polykarbonát.

Znáte výrobky z plastových profilů?

Znáte výrobky z plastových profilů?

Budujete svou zahradu a uvažujete, z čeho vyrobit jahodníky, kompostér, palisády, lavičky a stoly či pergoly, schodiště z výše položené části zahrady a jiné prvky zahradní architektury? Vyzkoušejte profily z odolného a recyklovaného materiálu TraplastTM.

V zahradě můžete chodit i po plastu

V zahradě můžete chodit i po plastu

Budujete zahradu a uvažujete o materiálu pro záhonové chodníky, obrubníky, cestičky či zatravňovací dlažbu? Pokud nejste vyloženě zastánci přírodních materiálů a hledáte bezúdržbové a rychlé řešení s dlouhou trvanlivostí, co třeba TraplastTM? I pořízením výrobků z recyklovaných plastů se přitom zachováte ekologicky.

Rýhované desky na pochozí plochy

Rýhované desky na pochozí plochy

Hledáte materiál, ze kterého postavíte balkón, terasu, zahradní schody, chodník nebo zpevněnou plochu kolem bazénu? Chtěli byste příjemný materiál, na kterém budete odpočívat, chodit bosí, ale třeba i grilovat? Materiál, který bude nejen hezky vypadat, ale také se bude hodit do vaší zahrady?

Představujeme zatravňovací dlažbu z plastu

Představujeme zatravňovací dlažbu z plastu

Chcete skutečně trvalou zatravňovací dlažbu, která snese větší zatížení než beton a přitom trávě na rozdíl od dlažby betonové neodebírá vodu? Řešením je ztravňovací dlažba z recyklovaného plastu.

Nebojte se plastové plotovky

Nebojte se plastové plotovky

Vyžaduje stav vašeho oplocení, pergol, laviček, kompostu, ale i dřevníku a jiných drobných staveb na dvorcích a zahradách rekonstrukci či opravu? Nebojte se použít plastové plotovky.

Znáte ideální prosklívací prvek?

Znáte ideální prosklívací prvek?

Dá se říci, že jsme si na něj zvykli a bereme ho za samozřejmý stavební prvek. Ano, řeč bude o polykarbonátu. Je to vynikající a prověřený prosklívací prvek. Ve stavebnictví ho není nutné podrobně představovat. Jeho využití je opravdu mnohostranné. Přestože své plné uplatnění nalezl teprve nedávno, jeho vlastnosti mu zajistily neustále rostoucí zájem, a to jak ze strany projektantů, tak i koncových uživatelů. Jsou dokonce ve stavebnictví i oblasti, ve kterých se bez polykarbonátu nelze obejít – například se jedná o zastřešení bazénů, světlíky a podobně.

Nebaví vás klasický strop?

Nebaví vás klasický strop?

Barrisol se na českém trhu objevil v roce 1992. Jde o polyvinylovou fólii, která dokáže s vaším interiérem pěkně zacvičit. Pokud chcete něco netradičního, určitě si Barrisol pořiďte. Nebudete litovat!

Nedávno jsem navštívila veletrh s názvem „Bazény“ v Praze Letňanech. A narazila jsem tam na výrobek – Barrisol. Barrisol to jsou pnuté stropní podhledy. Nejenže vypadá velice působivě, ale má i spoustu předností, které jiné materiály nemají. Proto jsem se dala do hovoru s Jiřím Karvánkem zástupcem ředitele společnosti CS Lyon Praha spol. s r.o., která je výhradním zástupcem této značky pro Českou a Slovenskou republiku.