Teplé počasí neprobouzí jen stromy a květiny, ale i stavebníky. Táhne je ven, na pozemky a parcely, kde se mají snažit co nejlépe ztvárňovat své sny o příjemném a klidném bydlení v domečku se zahradou, možná i hřištěm pro děti, altánkem pro posezení s přáteli a garáží pro našeho miláčka... Takovou představu sdílí většina z nás. Žádnou novinkou ale není, že stavba stojí peníze, a to nemalé.

Hledali jsme možnosti, jak na stavbě ušetřit. Vedle co možná nejvýhodnějších půjček a nabídek na provedení práce jsme samozřejmě hledali i možnosti ušetřit na materiálu. Protože známe internetové prostředí a víme, jak výhodně se na internetu dá nakoupit, vyrazili jsme hledat právě tam. Po několika zkušebních porovnáních cen jsme našli vítěze - server VašeStavba.cz.

Nejenže byli ochotni pro nás vypracovat kalkulaci námi požadovaného materiálu, ale jejich cena byla výrazně nižší než u ostatních obchodů. Dalším šokem pro nás byla doprava zdarma. Považte, zdarma! Za dobu naší stavby k nám přijelo snad sedm kamionů s materiálem, a to zdarma? Nemohli jsme uvěřit. Neustále jsme čekali, že se něco pokazí, že naše idylka na něčem ztroskotá.
FOTO: VaseStavba.cz
FOTO: VaseStavba.cz
Co se však týká materiálu, nemohli jsme jim nic vytknout, vše bylo v pořádku. Dokonce byli ochotni i změnit termín závozu, když se práce zdržely, operativně s námi řešili akutní problémy v případě, kdy materiál nestačil, nebo ho naopak bylo moc.

Po propočítání nákladů jsme si ale nakonec mohli šťastně padnout do náručí, protože bylo jasné, že to, co jsme díky VašeStavba.cz ušetřili na materiálu, by v klidu stačilo na cestu kolem světa pro dva. Výsledná úspora se totiž vyšplhala na 203 591,- Kč! Mohli jsme si dovolit zvýšit splátku hypotéky a tím jsme ušetřili další peníze, které jsme nemuseli zaplatit bance na úrocích. Nyní už nesdílíme názor, že stavba musí být v každém případě šíleně drahá a chceme, abyste to věděli i Vy.
FOTO: VaseStavba.cz
FOTO: VaseStavba.cz
A co vše tedy VašeStavba.cz nabízí?

  • Dopravu po celé ČR zdarma.
  • K dispozici vlastní vozidla a sklady.
  • Novinka je možnost on-line platby platební kartou.
  • Nejlevnější stavební materiál v ČR (ceny včetně dopravy až na Vaši stavbu).
  • Rychlé dodání.
  • Tyto služby jsou vhodné i pro malé stavebníky, domácnosti a malé stavební firmy.
  • Množstevní slevy.
  • Individuální ceny při odběru veškerého sortimentu na celou stavbu.
FOTO: VaseStavba.cz
FOTO: VaseStavba.cz