Proč se vyplatí montované dřevostavby Zobrazit fotky zobrazit 11 fotek

Rozhodli jste se pro montovanou dřevostavbu, jelikož spěcháte a právě tento typ domu lze postavit kdykoli v roce, tedy i v zimě? Jenže pak oslovíte dodavatele a dozvíte se, že může začít s výstavbou až v roce 2019. A je po výhodě! Právě to by se vám však s firmou DONAMI Real s.r.o. nemělo stát, jelikož zadají stavbu vašeho domu do výroby velice rychle. A navíc dovedou vyjít vstříc svým zákazníkům ještě v jedné zásadní věci – nacení váš individuální návrh domu, načež vám postaví dům právě podle vašich představ. Tedy pokud se nespokojíte s některým z nabídky domů typových.

Nízkoenergetické dřevostavby na míru

DONAMI Real s.r.o. vyrábí a montuje nízkoenergetické dřevostavby na míru podle představ, potřeb a dispozic zákazníků. Při výrobě používá prvotřídní materiály, které podléhají stálému dohledu jakosti výroby. Staví domy typové i individuální, vlastně není pro tohoto výrobce nic příjemnějšího, než když klient přináší své vlastní nápady. Nový dům se tak stává zcela jedinečným dílem. DONAMI Real s.r.o. nabízí komplexní služby od architektonické studie a projektové dokumentace až po celkovou realizaci stavby nového domu (hrubé či na klíč). Ke každému zákazníkovi přistupují zcela individuálně, díky čemuž postaví skutečně dům na míru.

PENB a požární odolnost

Prezentované nízkoenergetické montované domy jsou opatřené PENB skupiny B, přičemž díky subtilní konstrukci stěn získáte až 10% podlahové plochy navíc. Vysokou požární odolnost stavby zaručuje certifikovaná konstrukce, požární odolnost z vnitřní strany je REI 60 / REW 60, z vnější REI 120 / REW 120.
Příprava montovaného domu v hale
Příprava montovaného domu v hale
Výstavba montované dřevostavby
Výstavba montované dřevostavby

Prvotřídní materiály

Používané materiály jsou pod pravidelnou kontrolou jakosti, jsou zdravotně nezávadné a nezatěžují životní prostředí. Rámová konstrukce je z vysoce jakostních profilů KVH, které zaručují mimořádnou tvarovou stálost a eliminují statické a estetické vady. Veškeré izolační materiály dodávají renomované společnosti, čímž jsou garantovány velmi dobré tepelně izolační vlastnosti domů. Na konstrukce včetně kompletního střešního pláště a na tepelně izolační vlastnosti domů je poskytována záruka 15 let!
Výstavba montované dřevostavby
Výstavba montované dřevostavby

Rychlost výstavby

Avšak právě rychlost výstavby montovaných domů DONAMI Real s.r.o. je jednou z největších výhod. Ve vlastním domě můžete bydlet již do čtyř měsíců od zahájení montáže. A pozor, rychlé je i samotné zahájení výroby, čili nečekáte nekonečné měsíce, než firma s realizací nového domu vůbec začne. Výroba a montáž jsou přitom prováděné odborníky, kteří mají mnohaletou praxi v oboru. Dům vám firma postaví kdekoli na území ČR.

Výstavba montovaných dřevostaveb je realizována na předem připravenou základovou desku z prefabrikovaných certifikovaných panelových systémů, které uspoří nejen značné množství času, ale také finančních prostředků na pořízení samotného domu.
Zdroj: www.donamireal.cz
Pokládka střešní krytiny
Pokládka střešní krytiny
Typový dům Real 186
Typový dům Real 186
Typový dům Real 159G
Typový dům Real 159G
Typový dům Real 134
Typový dům Real 134
Typový dům Real 128
Typový dům Real 128
Typový dům Real 59
Typový dům Real 59
Typový dům Real 123/2
Typový dům Real 123/2
DONAMI Real s.r.o. Poslat poptávku