Také na podzim můžete od Cemixu získat skvělé odměny, když na svých zakázkách použijete dvě novinky ze sortimentu, omítky ActivCem a DuoCem. Speciální akce s názvem Rozbalte to s námi! potrvá až do 30. 11. 2018 a je určená všem řemeslníkům a firmám, kteří drží krok s dobou a inovacemi. Obě omítky charakterizují špičkové užitné vlastnosti i jednoduché zpracování. Pracovat s novinkami se prostě vyplácí. 

A jaká čeká na fachmany odměna? Cemix si jako na jaře nachystal spoustu praktického nářadí a vybavení, jako jsou míchadlo, laserový dálkoměr nebo kvalitní vrtačka. Odměny se liší dle celkové výměry realizované fasády, a dokonce lze sčítat metry čtvereční za jednotlivé zakázky realizované od jara do konce listopadu.

Zabodujte s dlouhovousou omítkou

Omítka ActivCem si díky vyztužení speciálními skelnými vlákny získala přívlastek „dlouhovousá“.  Vlákna významně propojují mikrostrukturu omítky uvnitř i na povrchu. Omítka tak bez potíží překonává nárazové mechanické namáhání a dlouhodobě lépe odolává běžným výkyvům teplot. Díky vláknům je fasáda chráněna proti vzniku vlasových trhlin a napomáhá překrytí případných mikroprasklin v podkladních vrstvách, např. při nedokonalém provedení stavebních detailů či výztužné vrstvy ze stěrky a tkaniny.
Omítka ActivCem
Omítka ActivCem

Rozbalte to se samočisticí omítkou

DuoCem je samočisticí omítka, založená na bázi unikátního Rosa efektu. V přírodě na řadě povrchů neulpívá voda, ale v kapičkách odtéká a bere s sebou nečistoty na nich uchycené. Na podobné bázi funguje i povrch omítky DuoCem.
Omítka také ideálně propojuje vodoodpudivost a paropropustnost. Na straně jedné je otevřená pro vodní páry, které procházejí směrem ven z interiéru stavby přes obvodovou konstrukci. Na straně druhé je charakteristická nenasákavým povrchem, který odpuzuje vlhkost z vnějšího prostředí. Pojivo omítky DuoCem je zásadité a omítka tak přirozeně brání porůstání fasády mechy a lišejníky.
Více informací o akci Rozbalte to s námi! a produktech Cemix získáte na stránkách www.cemix.cz.
Omítka DuoCem
Omítka DuoCem