Ruukki Construction pokračuje ve své růstové strategii a investuje přibližně čtyři miliony EUR do nové výrobní linky na okapové systémy ve svém závodě Zyrardów v Polsku. Investice má za cíl rozšířit a zefektivnit výrobu okapových systémů a díky vysoké automatizaci i dále zlepšit bezpečnost práce. Zahájení výroby je plánováno na konec roku 2022. 

Cílem společnosti Ruukki je dodávat svým zákazníkům kompletní balíčky pro střechy , které kromě střešní krytinx zahrnují všechny prvky potřebné pro správnou funkci střechy, jako jsou okapové systémy, střešní bezpečnostní prvky, lemování a další specializované příslušenství.

Nové okapové systémy, které se budou vyrábět v závodě Zyrardów, jsou ideální pro nové i rekonstruované budovy. Tento krok přispěje ke zkvalitnění výroby a zrychlení dodáve zákazníkům, zejména v Polsku, České republice a na Slovensku. Kromě toho to v budoucnu umožní pružnější adaptaci produktů potřebám zákazníků.

„Investicemi do výroby okapových systémů budeme schopni naše produkty lépe přizpůsobit potřebám zákazníků, ale také zlepšit dostupnost a konkurenceschopnost našich produktů. Kromě zvýšení produktivity vysoce automatizovaná linka dále zlepší bezpečnost práce tím, že výrazně omezí manuální pracovní kroky,“ říká Grzegorz Pucek, obchodní ředitel pro střešní krytiny pro střední a východní Evropu.

Závod Ruukki v polském městě Zyrardów poskytuje ocelové střešní produkty a služby pro zákazníky ve střední a východní Evropě. Nachází se 50 km jihozápadně od Varšavy a zaměstnává kolem jednoho sta lidí.

Další informace vám poskytne: 
Grzegorz Pucek, Obchodní Ředitel, střešní krytiny, střední a východní Evropu, Ruukki Construction, grzegorz.pucek@ruukki.com

Ruukki CZ s.r.o. - sídlo Poslat poptávku