Sestavte si dřevostavbu podle svých snů Zobrazit fotky zobrazit 7 fotek

Menší dřevostavby jsou stavěny na ocelovém nosném rámu, a tak je lze (stejně jako třeba mobilní domy) vyrobit v hale a převézt již jako hotové na pozemek zákazníka. Ušetří se tak mnoho času, kdy nelze stavět dům kvůli špatnému počasí. Navíc celé uzavření stavby takto proběhne ve 100% suchém prostředí.

Malé modulové dřevostavby Easy Homes jsou vhodné jak pro trvalé, tak i rekreační bydlení. Lze je ale využít třeba i jako provozovny pro vaše podnikání (sídla autobazarů, nehtová studia, kadeřnictví atd.). Chcete podnikat a nechce se vám stále někomu platit nájem? Stačí vám kousek pozemku a malá dřevostavba Easy Homes.

Ceny dřevostaveb začínají už na 390 000 Kč bez DPH za nejmenší stavbu v rozměru 8x3 m. Nejprodávanější dřevostavbou je ale ta v rozměru 10x4 m za cenu 690 000 Kč bez DPH. Moduly lze ale spojit do tvaru L nebo T, a tak vznikají i velmi hezké a prostorné dřevostavby v rozměrech přes 80 m2 a za ceny od 1 390 000 Kč bez DPH.
Dřevostavba do 1 miliónu korun
Dřevostavba do 1 miliónu korun
Výhodou malých a levných dřevostaveb Easy Homes je rychlost dodání, která je kolem 40 - 60 dní od objednání. Dále také nízké provozní náklady díky velmi dobrým izolačním vlastnostem, moderní vzhled, kvalitně řešené dispozice, možnost propojení více modulů a snadnější řízení na úřadech oproti klasickým domům. Zákazník má také možnost podílet se na uspořádání či vybavení stavby. Společnost zajišťuje samozřejmě i kompletní servis (zařízení hypotéky, jednání se stavebními úřady, pojištění atd.).

V případě nedostupného pozemku pro přivezení a umístění hotové dřevostavby, je společnost Easy Homes schopna postavit dům i na místě. Díky dlouholetým zkušenostem ze stavění dřevostaveb rádi postavíme i velký dům, který např. není podle našeho projektu přímo na vašem pozemku.
Dřevostavba 88 m2 ze dvou modulů do tvaru T – Jablonec nad Nisou
Dřevostavba 88 m2 ze dvou modulů do tvaru T – Jablonec nad Nisou
Plzeň má dřevostavby Easy Homes ráda, ale pokud jste např. z Moravy či z jiného koutu naší republiky, nebojte se nás kontaktovat. Rádi dokážeme pomoci splnit sen o vlastním bydlení i vám. Buď stavbou modulové mobilní dřevostavby v naší hale a přivezením na váš pozemek a nebo stavbou přímo u vás.

Vzorová dřevostavba je k prohlédnutí v Třemošné u Plzně a rádi vám umožníme prohlídku. Navštívit též můžete naše webové stránky easyhomes.cz, či nás kontaktovat na tel. 602 308 267.
Dřevostavba do 800 tisíc korun – Kopidlo
Dřevostavba do 800 tisíc korun – Kopidlo
Montovaná dřevostavba 12x4 m – Plzeň
Montovaná dřevostavba 12x4 m – Plzeň
Stavba do 25 m2
Stavba do 25 m2
Vzorová mobilní dřevostavba 10x4 m
Vzorová mobilní dřevostavba 10x4 m
EASY HOMES SOLUTIONS s.r.o. Poslat poptávku