Spousta inspirace pro vaše bydlení Zobrazit fotky zobrazit 3 fotky

Uvažujete o stavbě nového domu, přestavujete ten stávající, nebo byste rádi koupili byt k rekonstrukci? Jestliže je vaše odpověď alespoň na jednu z těchto otázek kladná, pak jste na správném místě. Budete totiž muset váš interiér vkusně a funkčně vybavit. Do role architekta se sice umíme vžít všichni, jen málokdo ovšem dokáže veškeré vnitřní vybavení vkusně a především funkčně skloubit. I z tohoto důvodu se vyplatí najít inspiraci u profesionálů. Že by vás to stálo nemalé finanční sumy? Nesmysl. Stačí si prohlédnout portál Biano.cz. Proč? Protože právě tady najdete takřka nekonečné množství nápadů. Ať už věříte, nebo ne, čtěte dál, představíme vám tuto službu mnohem podrobněji.

Největší fotogalerie realizovaných projektů

O pracích mnohých bytových architektů v podstatě nikdo neví. Přitom se může jednat o zajímavé projekty. Na Biano.cz najdete takovýchto realizovaných projektů spousty. Jejich autory jsou přední interiéroví architekti a designéři, kteří působí jak v České republice, tak i v zahraničí. Míra inspirace je tady opravdu obrovská, vždyť k dispozici je více než 80 000 fotografií. Nalezení takové, která bude korespondovat třeba s vašimi vlastními představami, nemusí být až tolik náročné. Barevně, materiálově a funkčně se jedná o vybrané realizace, s nimiž se klienti těchto architektů mohou chlubit.

Je jedno, jakou místnost potřebujete vybavit

Ano, na Biano.cz najdete spousty různých částí interiéru. Pro mnohem rychlejší hledání inspirace se podívejte do nabídky horního menu. Právě v něm si zvolíte konkrétní typ místnosti, již aktuálně hodláte řešit. Klasiku představují především kuchyně. Ty se v profesionálním ladění skládají z jednotlivých zón, jež spolu efektivně korespondují, aby se vám pokrmy připravovaly co možná nejlépe. Zapomeňte třeba na dlouhou cestu od pracovní desky k troubě anebo nevhodné řešení otevírání kuchyňských skříněk! V každém případě se podívejte i na obývací pokoje, a to jak v minimalistickém, tak i standardním pojetí. Nebojte se prolistovat si i jednotlivé místnosti při volbě osvětlení. Současné alternativy jsou takřka bezbřehé. O nezbytnosti LED technologie nelze diskutovat, nicméně jinak vypadají klasické tvary svítidel a jinak LED panely nebo vkusné pásky. Rozhodně nelze zapomenout ani na dekorace a celkové ladění exteriéru. Zahrada už dávno nepředstavuje pouze nekonečné lány pole, na nichž byste se museli udřít. Myslete na relaxační zóny, posezení, trávník a jiné detaily! 
Návrh dětského pokoje
Návrh dětského pokoje

Spousta různých stylů…

Máte rádi striktní klasické bydlení, nebo rustikální ráz interiéru? Mnohým lidem se zamlouvá třeba art-deco. Moc hezké jsou ale také variace eklektické, orientální či s nádechem industriálního prostředí. Autentické fotografie vám jistě v nelehkém rozhodování pomohou.

Chcete si nakoupit bytové doplňky?

Už jste si na Biano.cz jednotlivé realizované projekty prohlíželi a zaujaly vás některé doplňky a nábytek? Pokud ano, klidně si mnohé z nich můžete přímo na tomto webu zakoupit! V nabídce je totiž více než 1 000 000 produktů, jež nabízejí internetové obchody. Pokud hodláte najít konkrétní stavební materiály do interiéru typu luxfer, obkladového kamene anebo potřeb pro malování, stačí zabrouzdat do kategorie s názvem Rekonstrukce. Stejně tak si lze pohodlně vybírat i bytový textil ve stejnojmenné kategorii.

Pochlubte se svou prací

Živíte se jako bytový architekt? Pak máte samozřejmě šanci ukázat své dílo široké veřejnosti. Stejně tak se lze domluvit i na spolupráci v případě, že vlastníte eshop s odpovídajícím sortimentem. Získáte mnohem větší příležitost, že k vám zavítají spousty uživatelů, jež už Biano.cz dobře znají. Není se čemu divit, vždyť tato služba šetří čas i peníze.
Návrh místnosti
Návrh místnosti