Teplovzdušné automaty pro efektivní vytápění Zobrazit fotky zobrazit 4 fotky Teplovzdušné automaty REMKO prodává nebo pronajímá v mobilním provedení, dodává je však i na klíč v provedení stacionárním. Tyto automaty slouží k ekonomickému a efektivnímu vytápění například ve stavební výrobě, v nejrůznějších skladech, ve sportovních halách, prodejnách, garážích, sklenících a v řadě jiných prostředí, a to včetně prostorů rozestavěných nebo právě rekonstruovaných.

Teplovzdušné automaty jsou konstruované pro použití zemního i kapalného plynu nebo lehkých topných olejů. Pokud jde o dodávky stacionárních jednotek na klíč, společnost REMKO navrhne technické řešení, zpracuje nabídku a zajistí realizaci až po uvedení do provozu. Součástí dodávky tepla je i pronájem nádrží na topný olej a průběžné zajišťování tohoto paliva po dobu pronájmu.

Odvlhčovače, snižující relativní vlhkost vzduchu, dodává REMKO pro uzavřené, těžko větratelné prostory nebo tam, kde je nutné udržet stabilní vlhkost vzduchu, například ve výstavních síních, depozitářích muzeí, archivech, zimních zahradách a jinde. Odvlhčovače jsou zvláště vhodné pro stavební firmy, které se potýkají s vlhkostí na stavbách, kdy prosté větrání nepomáhá nebo ani není proveditelné, například při stavebních činnostech v chráněných objektech či v suterénech.
Foto: REMKO
Foto: REMKO
Foto: REMKO
Foto: REMKO
REMKO, spol. s r.o. zastupuje stejnojmennou německou společnost a působí na domácím trhu od roku 1993. Zabývá se dodávkami teplovzdušných automatů různých typů s tepelnými výkony 10 až 500 kW, dále odvlhčovačů, známých též pod pojmem vysoušeče a dále klimatizačních zařízení a tepelných čerpadel vzduch - voda.

REMKO spol. s r.o. působí na území celé republiky, kde má vybudovanou síť spolupracujících firem a zajišťuje i servis všech zařízení, která na trh dodala.
Foto: REMKO
Foto: REMKO