Terasová prkna Silvadec. Můžete jim věřit! Zobrazit fotky zobrazit 3 fotky

Představte si, že stojíte ve frontě na lyžařskou lanovku ve výšce 2 100 m a v mrazivém počasí čekáte na odjezd. Všude kolem je plno dalších lyžařů, kteří nedočkavě podupávají v lyžákách do podlahy a při přesunu vpřed šoupou lyžemi o terasová prkna.

Není to představa, je to konkrétní denní situace lyžařské sezony na lanovce Diavoleza v italských Alpách. Vstup na lanovku tvoří terasa z materiálu Silvadec. Tady se každý může přesvědčit, že WPC prkna Silvadec slouží v náročném horském prostředí perfektně. Pevnost materiálu FOREXIA® odolá šoupání lyžáků a lyží po podlaze, minimální potřeba údržby šetří náklady a bezskluzný povrch je zárukou bezpečnosti při chůzi všech lyžařských funs.   
Můžete se přesvědčit!

Nejste zastánci zimních sportů?

Pak vás může přesvědčit letovisko PALM ISLAND v Dubaji. Venkovní vodní kaskády jsou proloženy terasovými plochami Silvadec. Slunce zde praží do teras Silvadec bez jakékoli jejich změny. Materiál je bezpečný a příjemný pro chůzi naboso a každý návštěvník letoviska si může bez problémů užívat odpočinek.
Chcete poznat Silvadec? Informujte se o jeho realizacích v Česku i ve světě! Nebo si prohlédněte video Silvadec na stránkách profi-terasy
Množství různých realizací Silvadec funguje již několik let a pokud se vám terasová prkna Silvadec líbí, pak nemusíte mít žádné pochybnosti.

Silvadec, to jsou…
  • terasy v různých nadmořských výškách ve zcela různém klima
  • velké terasové plochy (největší 8 000 m2 letiště Barcelona)
  • venkovní plochy s výrazně vysokou zátěží
  • 15 let ve světě
  • 10 let v Česku
Terasová prkna Silvadec – do konce roku výhodná cena
www.profi-terasy.cz