Nepodceňujte pravidelnou údržbu skleněných ploch

Nepodceňujte pravidelnou údržbu skleněných ploch

Přestože sklo působí jako nadčasový materiál, který nestárne, potřebuje i ono pravidelnou péči, aby si zachovalo svůj vzhled a unikátní vlastnosti. Víte, jak se starat o skleněné povrchy v domě a kdy už je čas přivolat na pomoc specialistu?

Kalené versus obyčejné sklo. Jaký je v nich rozdíl?

Kalené versus obyčejné sklo. Jaký je v nich rozdíl?

Rozdíl mezi tvrzeným (neboli kaleným) a klasickým sklem cítíme instinktivně už z jejich názvů. Jak se ale tyto dva druhy skla od sebe liší při užití v interiéru a kam se hodí která varianta? Na to se podíváme v dnešním článku.

Expanze automatických dveří a vrat

Expanze automatických dveří a vrat

Společnost A.T.A. technik spol. s r.o. už trvale patří k nejvýznamnějším dodavatelům v oblasti automatických dveří a prosklených stěn (založena byla v roce 1991). Na stavebním trhu rovněž zajišťuje dodávky v oborově příbuzné oblasti vratové techniky. Mezi nejdůležitější firmy, se kterými spolupracuje, patří Record Türautomation AG, Dorma a Novoferm. O nejzajímavějších realizacích v regionu jižních Čech se dozvíte víc v následujícím článku.

A.T.A. TECHNIK rozšiřuje své služby zákazníkům

A.T.A. TECHNIK rozšiřuje své služby zákazníkům

Firma A.T.A. technik s.r.o. slaví letos 15 let od svého založení a během této doby se zařadila mezi nejvýznamnější dodavatele automatických dveří na českém trhu. Přední pozici zaujímá i v oblasti dodávek vratové techniky a celoskleněných stěn a dveří. V uplynulém období jsme měli možnost hovořit nejen o současných aktivitách společnosti A.T.A. technik spol. s r.o. s jejím jednatelem, Ing. Michaelem Jílkem, který nám ochotně na naše otázky odpověděl.

Speciální řešení vstupních otvorů?

Speciální řešení vstupních otvorů?

Firma A.T.A. technik spol. s r.o. od svého založení v roce 1991 zrealizovala řadu zakázek a patří mezi nejvýznamnější firmy na českém trhu v oboru celoskleněných systémů a automatických dveří. Letos ji oslovila německá firma BLASI GmbH a byla podepsána exkluzivní smlouva v oblasti karuselových dveří a speciálních řešení vstupních otvorů.

Skleněné stěny znamenají moderní design

Skleněné stěny znamenají moderní design

Celoskleněné stěny díky svým jedinečným vlastnostem nacházejí uplatnění nejen v komerčních objektech, ale i v oblasti bytové výstavby a to zejména s ohledem na současné moderní trendy bydlení.
Prosklené stěny mohou velice rychle a snadno rozdělit větší prostory v interiérech nebo oddělit exteriér a interiér. V této oblasti lze aplikovat jak celoskleněné dveře, tak i posuvné a vícedílné dělící stěny.
Celoskleněné stěny mají moderní a účelový design, čímž mohou uspokojit maximální zákazníkovy požadavky.

A.T.A. technik spol. s r. o.

A.T.A. technik spol. s r. o.

Společnost A.T.A technik spol. s r.o. byla založena v roce 1991 a od svého vzniku se věnuje otvorovým prvkům značek „record“, „DORMA“ a „Novoferm“. Automatické dveře švýcarského výrobce „record“ si v současné době získávají stále větší oblibu a s šířící se výstavbou mnohotvárných komerčních objektů jejich uplatnění stále narůstá. Pro zákazníky je připravena komplexní nabídka včetně prací na projektových přípravách a následné kompletace, montáže i servisu. Celoskleněné dveře a prosklené stěny „DORMA“ mají moderní a účelový design, čímž mohou uspokojit maximální zákazníkovy požadavky.
Výrobní program firmy „Novoterm“ se svým uceleným programem pro řešení garážové techniky a komplexním programem řešení v oblasti průmyslové techniky může uspokojit prakticky každý požadavek zákazníka.