Předsazená stěna z vysokopevnostní desky Habito® H (Zdroj: rigips.cz)

Volně stojící předsazené sádrokartonové stěny získaly popularitu při rekonstrukcích především díky své rychlé realizaci a estetickému vylepšení stávajících stěn. Tyto stěny nejen zlepšují vizuální stránku prostoru, ale také významně přispívají k akustickému komfortu. Díky tomu jsou ideálním konstrukčním prvkem jak pro staré, tak i pro nové domy a byty, které potřebují zlepšit akustickou situaci interiéru.

V našem videu vám přinášíme podrobný návod na správnou montáž volně stojící předsazené sádrokartonové stěny s vysokopevnostní deskou Habito® H. Celým návodem provází zkušení lektoři Honza a Miloš ze Školy suché výstavby Rigips, která celoročně pořádá kurzy pro profesionály i svépomocníky.

Proč si vybrat právě desku Habito® H?

Tato inovativní sádrokartonová deska je speciálně navržena tak, aby poskytovala výjimečnou pevnost, která umožňuje přímo zavěšovat těžké předměty na stěnu bez nutnosti další podpory. Její jedinečné složení a zesílené jádro ji činí vícenásobně pevnější oproti běžným sádrokartonovým deskám. Na konstrukci s deskou Habito® H můžete s jistotou namontovat police, skříňky, televize, zrcadla nebo jakékoli jiné dekorativní prvky.

Potřebujete odborné rady před stavbou či rekonstrukcí?

Obraťte se na zkušené specialisty z Centra technické podpory Rigips. Kontaktovat je lze telefonicky na čísle 226 292 224, e-mailem na ctp@rigips.cz nebo vyplněním online formuláře.

Chcete rychle spočítat spotřebu materiálu?

Využijte chytré kalkulačky pro suchou výstavbu. Ve třech jednoduchých krocích získáte přesný soupis potřebného materiálu, který si můžete rovnou nezávazně poptat ve vašich nejbližších stavebninách. Zjistěte, jak jednoduché to je s kalkulačkou Rigips.