TRIDO – víc než jen garážová vrata!

TRIDO – víc než jen garážová vrata!

Myslíte si, že jsou garážová vrata natolik všední záležitostí, že na nich nelze vymyslet nic nového? Seznamte se s nabídkou garážových vrat blanenské značky TRIDO. Třeba je to právě naopak.

Pohony pro garážová vrata a brány

Pohony pro garážová vrata a brány

Jak si můžeme usnadnit manipulaci s vraty a bránami? Instalací pohonu pro pohyb garážových vrat či bran. A jak vybrat ten nejvhodnější typ?

Jak vybrat vhodné pohony bran?

Jak vybrat vhodné pohony bran?

Automatické pohony křídlových a posuvných bran jsou nezbytné pro komfortní a bezdotykové ovládání vjezdu či vstupu na váš pozemek. Takový komfort oceníte především, když se lidově řečeno ´čerti žení.´

Jak vybrat správnou vjezdovou bránu a garážová vrata?

Jak vybrat správnou vjezdovou bránu a garážová vrata?

Kritéria při výběru garážových vrat jsou jiná avšak opět je jich celá řada. Roli především hraje, zda je garáž součástí domu či je postavena zvlášť, jak je velká a zda ji zároveň budeme používat například jako dílnu. Kolik prostoru potřebujeme na rozličné regály a ponky atd. Zeptali jsme se proto odborníka na vjezdové brány a vratové systémy, pana Radka Mareše.

Nápaditá garážová vrata?

Nápaditá garážová vrata?

Kromě bezpečnosti, funkčnosti a izolačních vlastností, dokonalého ovládání a možnosti praktického umístění se čím dál častěji po garážových vratech požaduje i pěkný vzhled. Pojďme si projít aktuální nabídku - zejména se pozastavíme právě nad estetickou stránkou. Možnost dokonalých povrchových úprav dává šanci 100% vyladění s dekorem oken a vchodových dveří – bez nedokonalých kompromisů.

Poznejte garážová vrata TRIDO

Poznejte garážová vrata TRIDO

Vrata pro logistická centra, mycí linky nebo průmyslový provoz musí, aby sloužila svému účelu, splňovat řadu často velmi specifických podmínek po funkční i estetické stránce. Možná už jste se setkali s tím, že jste potřebovali vyřešit nějaký technický problém, vyhledali jste „odborníka“ a ten vám řekl „To nejde.“ Ve skutečnosti ale měl říct: „My to neumíme, běžte k nějaké profesionální firmě, tam si s tímto technickým problémem určitě poradí.“

Aby i auto mělo kde bydlet

Aby i auto mělo kde bydlet

Auto se dnes stalo naprostou denní samozřejmostí. Dokonce už často nestačí jedno v rodině, ale nejméně dvě. Možná, že právě i vy řešíte otázku, kam s autem? Odpověď se zdá jednoduchá - do garáže. Na její stavbu však většinou nestačí jen peníze, ale i pozemek. Správným garážováním chráníte auto nejen před škodlivými povětrnostními vlivy, ale i před zloději a podobně.

Aby byl dům domem

Aby byl dům domem

Aby byl dům domem, musí mít střechu, okna a dveře. Tuto informaci má již malé dítě, když kreslí domek, v kterém bude jednou bydlet. Ono to ale ve skutečnosti je opravdu tak, jen těch „drobností“ je zapotřebí podstatně více, než je dům kompletní. Ale nic naplat, bez zmíněných oken a dveří to rozhodně nepůjde. A tak se vám dnes pokusíme poradit, z čeho vybírat, čemu dát přednost a hlavně, kam si jít vybrat, poradit se a nakoupit.

Auto si to zaslouží

Auto si to zaslouží

Pokud stavíte, či rekonstruujete garáž, měla by se vaše pozornost soustředit především na vhodný výběr garážových vrat. Ty totiž mají zcela zásadní vliv na výsledný efekt rekonstrukce, lehkost manipulace, bezpečnost a na optimální využití prostoru garáže. A nejen to. Díky široké nabídce nejrůznějších materiálů a dekorů se garážová vrata mohou stát významným estetickým prvkem, který celkový vzhled nenaruší, ale naopak s ním dokonale splyne.

Jak vybrat správná vrata?

Jak vybrat správná vrata?

Mnoho stavebníku se v současné době zabývá otázkou výběru nejvhodnějších garážových vrat pro svůj rodinný domek. S výběrem není dobré čekat až do doby, kdy je stavba téměř dokončená, neboť pak stavebník nemá tolik možností výběru z jednotlivých typů vrat.
Je třeba si uvědomit, že například pro sekční vrata musí být nad otvorem prostor minimálně 25 cm a na bočním ostění minimálně 8 cm. Pokud tyto rozměry garáž nesplňuje, je možné namontovat sekční vrata se sníženým kováním, ale průjezdní výška se tím sníží.
V privátním sektoru jsou v současné době nabízeny čtyři druhy garážových vrat.

Pořiďte si dokonalá vrata

Pořiďte si dokonalá vrata

Bez garáže se většina motoristů obejde dnes jen těžko. Naše automobily chrání zejména před působením nepříznivých povětrnostních vlivů, ať už jde o mráz, či přímé sluneční záření. V neposlední řadě poskytuje garáž důležité zázemí pro nezbytnou údržbu vozu.
Je-li vaše garáž součástí rodinného domu, je ovšem třeba myslet nejen na její interiér a vnitřní vybavení, ale také na základ této stavby - vrata. Pokud si myslíte, že ta současná již značně hyzdí celkový vzhled vašeho domu, nebo jestliže vás již nebaví každý rok vrata natírat, máme pro vás jednoduché řešení. Instalace moderních sekčních nebo rolovacích vrat rychle vyřeší váš problém.

Vratové systémy firmy M D I Dráždil

Vratové systémy firmy M D I Dráždil

Firma M D I Dráždil (IČO 43313566) vznikla osamostatněním v létě roku 2000 na základě předchozích osmiletých zkušeností z práce v oboru otvorových výplní a především vratové techniky ve společnostech C.A.P., spol. s r.o. a ADVES s.r.o..
Firma převzala prostory a činnost původního zastoupení společnosti ADVES-RECORD s.r.o. v Husově ulici, v Českých Budějovicích a ve svých aktivitách se snaží zodpovědět požadavku trhu v oblasti vratových systémů, automatických dveří a speciálních otvorových výplní.
K tomu disponujeme dostatečným zázemím ve dvou areálech a dále vybavením pro realizace výrobků v privátním i průmyslovém sektoru. Z oblasti spolupracujících firem je potřeba v tomto úvodu vyzdvihnout spolupráci a zastoupení pro oblast Jižních Čech firmy LOMAX, předního výrobce vratových výrobků.
V následujícím textu si Vám dovolujeme představit výčet možných řešení vrat pro garáže, dílny i náročné průmyslové provozy.

A.T.A. technik spol. s r. o.

A.T.A. technik spol. s r. o.

Společnost A.T.A technik spol. s r.o. byla založena v roce 1991 a od svého vzniku se věnuje otvorovým prvkům značek „record“, „DORMA“ a „Novoferm“. Automatické dveře švýcarského výrobce „record“ si v současné době získávají stále větší oblibu a s šířící se výstavbou mnohotvárných komerčních objektů jejich uplatnění stále narůstá. Pro zákazníky je připravena komplexní nabídka včetně prací na projektových přípravách a následné kompletace, montáže i servisu. Celoskleněné dveře a prosklené stěny „DORMA“ mají moderní a účelový design, čímž mohou uspokojit maximální zákazníkovy požadavky.
Výrobní program firmy „Novoterm“ se svým uceleným programem pro řešení garážové techniky a komplexním programem řešení v oblasti průmyslové techniky může uspokojit prakticky každý požadavek zákazníka.