Walk-in zástěny jsou stále populárnější, nejenom u mladší generace, ale i u starších a hendikepovaných lidí. Pouze jedna pevná stěna, která umožňuje pohodlný vstup do sprchy. I tak jednoduchá záležitost může být krásná. SanSwiss přichází s atraktivními barvami profilů i skel, za zmínku stojí především nové dekory skla se sítotiskem – Shade a Brume. Zajímavý dekor skla vnáší do koupelny netradiční prvek a poskytuje soukromí ve sprše. 

Tvrzené bezpečnostní sklo je vybaveno antiplakovou úpravou Aquaperle – vynikající ochranou proti vodnímu kameni. Na skle bez antiplakové úpravy stéká voda po celé ploše skla. Vodní kámen se při odpařování vody usazuje v pórech skla a zastavuje stékání. Antiplaková úprava AQUAPERLE snižuje usazování nečistot a vodního kamene na skle. Díky této úpravě stékají vodní kapky ze skla dolů a neusazují se na něm. Na skle může zůstat jen několik malých kapek. AQUAPERLE snižuje usazování vodního kamene na minimum a značně usnadňuje údržbu skla

Možná je i kombinace dvou Walk-in zástěn ve stejném nebo zcela odlišném designu (řešení Concept Walk-in EASY včetně spojovacího dílu).

 

WALK-IN zástěny lze namontovat vpravo nebo vlevo – dle dispozičního řešení koupelny
WALK-IN zástěny lze namontovat vpravo nebo vlevo – dle dispozičního řešení koupelny

WALK-IN zástěny lze namontovat vpravo nebo vlevo – dle dispozičního řešení koupelny.

Instalace Walk-in zástěny je možná jak přímo na podlahu, tak i na vaničku. SanSwiss doporučuje trendovou vaničku LIVADA z litého mramoru.

Společnost SanSwiss je specialista na sprchové kouty a vaničky, které se vyznačují prvotřídní kvalitou, funkčností a moderním designem. Výběr kvalitních materiálů, pečlivé zpracování moderními výrobními procesy a následný další vývoj zajišťují osvědčenou vysokou úroveň kvality všech sprchovým koutů a zástěn SanSwiss. 

www.sanswiss.cz