WPC terasy BambooGard jsou opravdu lidové Zobrazit fotky zobrazit 6 fotek

Německé produkty a výrobky se těší všeobecně vysoké spokojenosti majitelů. Značka made in Germany má stále vysokou hodnotu. Vždyť i s německým vozem volkswagen jezdí široká vrstva uživatelů a díky své oblibě je skutečně VW „lidovým“ vozem pro každého. To však terasy BambooGard také!

Stejnou oblíbenost si získávají i dřevoplastové terasy BambooGard. Od počátku výroby v roce 2007 až po současnost vytvořil německý výrobce v průběhu 9 let kompletní program terasových profilů pro různá použití. V široké nabídce jsou odlehčené profily, plné masivní profily a tzv. dvouplášťové, které vydrží i bouřlivé párty s grilováním a konzumací.
Jasným prodejním favoritem z terasové řady BambooGard je prkno BambooGard - PRO SOLID. Profil nejoblíbenější a z hlediska použití takřka „nejuniverzálnější“. Bez nadsázky můžeme toto masivní WPC prkno označit jako „terasová lidovka“. Zákazníky osloví především dostupná cena ve spojení s vysokou profesionalitou celkového provedení profilu a dlouhá životnost.

Kvalita BambooGard v detailech

BambooGard PRO SOLID myslí hlavně na zákazníka. Zaměřuje se na výrobní detaily WPC profilu, které by v nedokonalostech rušily. A venkovní terasa má být plochou k nerušenému odpočinku a kontaktu s přírodou. Venkovní terasa vybavená vířivkou nebo navazující na bazén, to jsou opravdu malé „domácí lázně“. Pokud najdeme na terase rušivé skutečnosti, pak je něco špatně.

Kartáčované hrany

Velmi zásadní jsou kartáčované hrany. Jsou matné, nelesknou se v přímém slunci a terasa je tak bez nepříjemných odlesků mezi prkny. Je zcela přirozenou matnou venkovní plochou. Detail zdánlivě nepodstatný. Lesklé hrany mohou časem rušit a podporovat dojem umělé plochy. Znáte to, zpočátku jsou některé věci úžasné a v euforii, že jsme našli naše představy, opomeneme některé detaily. Počáteční spokojenost a nadšení z WPC terasy se tak postupem může změnit v rozladěnost.  

Černěné úchytné klipy

Důležitým detailem jsou úchytné klipy prken v černé barvě. Jaká je výhoda tohoto BambooGard řešení? Systém pokládky WPC terasy je dán právě úchytnými klipy. Prkna mají vždy mezi sebou potřebnou mezeru na provětrávání plochy. U některých systémů jsou nerezové klipy v těchto mezerách viditelné. Stříbrný kov pod rozpáleným letním sluncem ruší kovovými odlesky. Černěný klip v systému BamaboGard není vidět a přispívá k dojmu přirozené terasové plochy. 

Kompaktní povrch díky dual processing

Opracování povrchu BambooGard probíhá ve dvou procesech. Nejdříve klasickým kartáčováním. Povrch získá matný povrch se stopami dřevité drtě. Druhým krokem je zbroušení. Konečný povrch je bez dřevitých pilin, velmi příjemný na omak a chůzi naboso. Nevěříte? V Terasovém centru PROFI – TERASY se můžete přesvědčit.

Exklusivní široká drážka

Detail německé výrobní důslednosti je originální široká drážka. Je probroušená v ploše i v drážce, a proto ani tento povrch nevytváří odlesky. Chůze naboso po takovém povrchu je velmi příjemná a hlavně bezpečná. Povrch BambooGard je bezskluzný na suchu i ve vlhku.

Oboustranná pokládka

Co je praktickou výhodou terasového profilu PRO SOLID? Možnost oboustranné pokládky. Prkno je z jedné strany v dekoru široké drážky a ze strany druhé je klasická úzká drážka. Zákazník se proto nemusí rozhodnout hned při koupi pro určitý povrch. Jakou stranou se terasové prkno položí, si určí zákazník až na stavbě. Vybraný dekor může v prostředí vzorkovny vytvářet jiný dojem, než který bude mít zákazník v „osobním prostředí“ domova.

Odpadá kotvení k podloží

WPC terasa PRO SOLID se nemusí kotvit k podloží. PRO SOLID je masivní profil, který díky své hmotnosti dokonale sedne na terasový podklad. Jako plný profil nemusí být prkna ve spádu. PRO SOLID je proto oblíben i na balkonech a střechách, kde by při nutnosti kotvení byla poškozena povrchová folie podkladu.  
Největší výhodou pokládky PRO SOLID je, že nemusí spádován jako duté profily. Pokládka v různých směrech a podél domu proto není problém a zákazník není ve své volbě nijak omezovbán. Ideální pro terasové plochy kolem bazénů.

BambooGard všeobecně

Terasy BamboGard jsou ze směsi bambusové drtě a kvalitního polymeru. Tato spolehlivě fungující WPC směs využívá ideální vlastnosti bambusu. Jeho užití známe z výroby interiérových podlah. Výsledek majitele terasy BambooGard určitě nezklame. 5. letá záruka na terasový systém a 25. letá záruka proti plísni, hmyzu a dřevokazným houbám společně s perfektním provedením dokladují, že zákazník je pro výrobce opravdu na 1.místě. 
Určitě se vyplatí navštívit Terasové Centrum PROFI-TERASY a prohlédnout si všechny typy profilů a barevné dekory.
PROFI – TERASY, Služeb 3056/4, Praha 10 – Strašnice

www.profi-terasy.cz