Zúčastněte se mezinárodního mistrovství pokrývačů v zimních sportech Zobrazit fotky zobrazit 3 fotky

Mezinárodní mistrovství pokrývačů v zimních sportech IFD FAKRO Winter Olympics proběhne za hlavního pořadatelství firmy FAKRO a Mezinárodní federace pokrývačů (IFD). Mistrovství je místem setkání společenství pokrývačů z mnoha zemí. Sądecké Beskydy jsou krásným zákoutím polských hor a dokonalou arénou pro konkureční boj během různých sportovních klání. Tato akce představuje také výměnu zkušeností, profesních znalostí a příležitost k integraci mezinárodních stavebních společenství. Zaručujeme skvělou zábavu, profesionální servis a nezapomenutelné zážitky. Zájemce zveme k účasti na lyžařských závodech, na závodech v jízdě na snowboardu a sáňkách během.

IFD a FAKRO zvou na 5. ročník Winter Olympics

Pokračujeme ve formě z minulého ročníku, která se setkala s velkým nadšením a zveme vás k účasti na lyžařských a snowboardových závodech, a také na závody v jízdě na sáňkách. Zaručujeme nezapomenutelné zážitky během sportovní akce, která spojuje pokrývače z celého světla. Těšíme se na Vás na sjezdovce!

Jak se zúčastnit?

Dobrá nálada a sportovní duch jsou neodlučitelnou částí Olympiády zimních sportů.
  1. Seznamte se s pravidly Winter Olympics na www.skicup.fakro.com – dostupná jsou od 01/12/2014
  2. Vyplňte přihlašovací formulář dostupný na www.skicup.fakro.com – aktivní od 15/12/2014 (podrobnosti ve formuláři)
  3. Přijeďte autem nebo si rezervujte let do Krakova. Pořadatel zajišťuje transport na trase letiště Krakov – hotel v Muszyně – letiště Krakov
IFD FAKRO Winter Olympics to nejsou jenom sportovní emoce, ale také mnoho atrakcí připravených speciálně pro tuto akci v spa & wellness centru v Muszyně – malebném městečku na jihu Polska. Zaručujeme Vám skvělou zábavu, profesionální servis a nezapomenutelné zážitky. Připojte se k nám!
Fotografie ze 4. ročníku Winter Olympics
Fotografie ze 4. ročníku Winter Olympics
Fotografie ze 4. ročníku Winter Olympics
Fotografie ze 4. ročníku Winter Olympics
FAKRO CZECH s.r.o. Poslat poptávku