Markéta Mazancová
Jako copywriter a redaktorka na volné noze působí od roku 2017. Vystudovala Jihočeskou univerzitu v Českých Budějovicích, obor Španělština pro evropský a mezinárodní jazyk. Následně působila v turismu, jako realitní makléř a prošla si řadou podnikatelských zkušeností. V minulosti psala například pro Mladou frontu a další tištěné magazíny. Dnes se zaměřuje na psaní pro různé internetové portály, ghostwriting nebo přípravu prodejních textů. Již celou řadu let je redaktorkou pro Český internet, kde se zaměřuje na texty ze světa nemovitostí. V neposlední řadě ji lidé znají ze sociálních sítí a webu MazaneVylety.cz jako travel blogerku (v oblasti jižních Čech). Má tři děti a žije v Českých Budějovicích.

Nejnovější články

Koupit nebytový prostor k bydlení? Je to možné, ale ne vždy

Koupit nebytový prostor k bydlení? Je to možné, ale ne vždy

V dnešní době, kdy je nedostatek bytů za přijatelné ceny, se mnoho lidí obrací k alternativním možnostem. Jednou z nich je koupě nebytového prostoru, jako jsou ateliéry, kanceláře nebo garáže, a jeho přeměna na bydlení. Ale je to dobrý nápad?

Jak by měl vypadat souhlas souseda se stavbou

Jak by měl vypadat souhlas souseda se stavbou

Souhlas souseda může nahradit například územní nebo stavební řízení. Sousedé vám tak mohou svými podpisy ušetřit mnoho času i peněz. Z pohledu zákona zde hovoříme o takovém projevu souhlasu, který požaduje stavební zákon (zákon č. 183/2006 Sb., ve znění pozdějších novel).