Volte barevnou střešní krytinu

Volte barevnou střešní krytinu

Cihlová, višňová, hnědá nebo snad sytě zelená a středně modrá? Tak do těchto trendových barev se můžete nyní obléknout nejen vy, ale také vaše nová střecha. Možná se vaším favoritem stane i jemně šedá a nebo elegantní černá.

KMB SENDWIX, to je AKU<SUP>2</SUP>

KMB SENDWIX, to je AKU2

AKU je v současnosti zřejmě v kurzu. Příponou AKU se chlubí kdejaký stavební prvek a materiál. V případě moderního zdícího systému KMB SENDWIX značky KM BETA narazíme dokonce hned na dvě AKU najednou.

Nová střešní krytina KMB Beta 2008

Nová střešní krytina KMB Beta 2008

Zdánlivě drobné úpravy líce a rubu zvýšily technické i užitné vlastnosti novinky. KMB BETA 2008 vyniká nižší hmotností, vysokou pevností, zvýšenou vodní drážkou, větší vůlí v ní a vylepšenou stabilitou řezaných tašek.

Představujeme novou tašku KMB Beta 2008

Představujeme novou tašku KMB Beta 2008

Vyzkoušejte zdokonalené vlastnosti nejžádanější profilované betonové střešní krytiny. Úpravy lícu a rubu zvýšily technické a užitné vlastnosti, snížila se hmotnost při zachování pevnosti, zvýšila se vodní drážka a vylepšila stabilita řezaných tašek.

V čem spočívá dokonalost Alpské tašky?

V čem spočívá dokonalost Alpské tašky?

Hledáte střechu, která s postupem času nebude ztrácet na kvalitě? Dnes máme pro vás typ střešní tašky, která s rostoucími lety dokonce nabývá na pevnosti. Její kvality jsou dány jednak materiálem, ale také povrchovou úpravou.

KM Beta - střecha šitá na míru

KM Beta - střecha šitá na míru

Betonová střešní taška KM Beta je vysoce pevná krytina přesného tvaru, jejíž životnost je při bezstarostné údržbě až 100 let.

Kvalitní střešní krytina

Kvalitní střešní krytina

Každý z nás, kdo stavěl, či rekonstruoval střechu svého domu, řešil zásadní otázku: Jakou střešní krytinu zvolit tak, aby splňovala funkční, ale zejména i estetickou kvalitu? V této oblasti je dnes celá řada možností, jak vše dobře zvládnout, a učinit ze své střechy pomyslnou pečeť svého rodinného domu.