S programem e4 dům projdete procesem stavby vašeho vysněného domu úspěšně a s garancí splnění norem EU vyžadovaných pro roce 2020. Zobrazit fotky zobrazit 4 fotky

Říkáte si, že je nejvyšší čas splnit si svůj sen o bydlení ve vlastním domě? Ať už si na stavbu přizvete stavební firmu, nebo se rozhodnete pro stavbu svépomocí, čeká na vás spousta nástrah. Cesta za zdravým, energeticky úsporným a moderním bydlením přitom nemusí být vůbec trnitá. 

Nový program Wienerberger e4 dům přináší promyšlené řešení spojující osvědčené stavební materiály Tondach a Porotherm s odborníky. Navíc přináší řadu garancí a nadstandardních služeb, díky kterým projde úspěšně procesem stavby rodinného domu každý investor.

V rámci programu e4dům lze využít i předem připravených projektů typových domů.
V rámci programu e4dům lze využít i předem připravených projektů typových domů.

Energeticky efektivní a ekologický dům

Rodinné domy e4 jsou postavené z pálených cihel, které jsou odolné a vynikají svými tepelněizolačními i akumulačními vlastnostmi. Díky tomu splňují požadavky na stavbu budov s téměř nulovou spotřebou energie (NZEB), navíc odolají mnoha vnějším vlivům a vydrží po celá staletí. 

Současně se jedná o domy ekologické – keramické stavební materiály jsou přírodní, získávají se šetrným způsobem a nezatěžují životní prostředí. Také proto se právem označují za domy budoucnosti, které budou sloužit několika generacím a zajistí jim vynikající zázemí pro ekonomické a zdravé bydlení. 

Všechny materiály pro stavbu e4 domu jsou ekologické a nezatěžují životní prostředí.
Všechny materiály pro stavbu e4 domu jsou ekologické a nezatěžují životní prostředí.

Rodinné domy e4 se staví na míru

Máte představu o tom, jak by váš nový rodinný dům měl vypadat, a nechcete se spokojit s výběrem z katalogu typových domů? Právě pro vás bude dům e4 jako stvořený. Koncepce totiž představuje soubor principů, které se při stavbě uplatňují

Dům je navržen tak, aby byl energeticky efektivní, ekologický, ekonomicky výhodný a esteticky přitažlivý. Naprosto zásadní je funkčnost, díky níž bude dům schopen uspokojovat nároky jeho uživatelů po dlouhá desetiletí. Rodinné domy e4 jsou zkrátka originální a vyvíjí se s potřebami uživatelů.

TIP: Sjednejte si bezplatnou konzultaci ke stavbě vašeho vysněného domu dle programu e4 přímo s odborníky zde.

Zdění z cihel Porotherm T Profi pomocí zdící pěny Dryfix jde opravdu snadno.
Zdění z cihel Porotherm T Profi pomocí zdící pěny Dryfix jde opravdu snadno.

Spojení spolehlivých materiálů, odborníků a mnoha garancí

Koncept společnosti Wienerberger cílí jak na ty, kteří chtějí stavbu svěřit do rukou stavební firmy, tak na ty, co se rozhodli postavit si dům vlastníma rukama. Realizace výstavby na klíč stavební firmou v programu e4 přináší řadu benefitů. Wienerberger totiž funguje jako nezávislý kontrolní orgán, vydává certifikát e4 dům, pomáhá se získáváním dotací či garantuje dodržení dohodnuté ceny. 

Při stavbě svépomocí v programu e4 dům pak společnost například pomůže s přípravou projektu, obstará certifikované projektanty a technika, který se postará o odborné založení stavby. Výhody konceptu e4 dům tak ocení opravdu každý. I vy si zasloužíte zdravý cihlový dům budoucnosti!

Pro více informací, inspiraci nebo pro bezplatnou konzultaci navštivte e4dum.cz