Co jsou to moderní parkety? Kvalita a design pro dnešní moderní interiéry! Zobrazit fotky zobrazit 7 fotek

Obliba parketových podlah opět roste. Nejde však o typ podlahové krytiny, jak ji známe z dřívější doby, ale o typ pokládky. Tímto způsobem lze totiž pokládat například i vinylové dílce. Tento způsob skladby do tzv. rybích kostí se stal v průběhu let velmi populární. Parketový vzor však není určen pouze pro majitele klasických domů, nebo velkých sálů. Je vhodný i do současných privátních prostor, kterým dodává na originalitě a současně nadčasovosti. S využitím vysoce odolného vinylového dílce Amtico Spacia s tloušťkou nášlapné vrstvy 0,55 mm je možné znovu představit vzor tradičních parket, které jsou vhodné pro dnešní požadavky trhu, a to jak z hlediska estetiky, tak i vlastností. 

Kancelářské, maloobchodní nebo hotelové prostory mají společné požadavky na specifikaci vlastností podlahových materiálů. Podlahovina pro komerční prostory by měla být odolná, snadno instalovatelná a čistitelná, a zároveň i v souladu s architekturou okolního prostoru. Hlavním zaměřením při vývoji podlahovin ve společnosti Amtico je vyhledávání a následná tvorba specifických technických a designových požadavků trhu s podlahovinami. Posledním takovýmto příkladem je nová kolekce Amtico Spacia Parquet.

Široké nebo Tenké

Amtico Spacia Parquet jsou k dispozici ve dvou velikostech a paletu tvoří 12 nejprodávanějších dřevěných dekorů. Tato škála umožní v prostoru experimentovat jak s dekory, tak s velikostí lamel, abyste vytvořili parketovou podlahu, která je ideální pro konkrétní prostor. Vytvořte výraznou podlahu s nápadným zatmaveným stylem Blackened Spa Wood nebo navoďte pocit inspirovaný Skandinávií pomocí jemného křídově bílého jasanu White Ash. Případně použijte Noble Oak, který je ideální pro velké prostory a pro napodobení tradiční parketové podlahy.
Vinylová parketová podlaha
Vinylová parketová podlaha
Široký vzor 101.6 x 457.2 mm, dekor: Blackened Spa Wood
Široký vzor 101.6 x 457.2 mm, dekor: Blackened Spa Wood
Široký vzor 101.6 x 457.2 mm, dekor: White Ash
Široký vzor 101.6 x 457.2 mm, dekor: White Ash
Tenký vzor 76.2 x 228.6 mm, dekor: Black Walnut
Tenký vzor 76.2 x 228.6 mm, dekor: Black Walnut
Tenký vzor 76.2 x 228.6 mm, dekor: Pale Ash
Tenký vzor 76.2 x 228.6 mm, dekor: Pale Ash

Technická specifikace:

  • Počet dekorů: 12
  • Celková tloušťka: 2,5 mm
  • Tloušťka nášlapné vrstvy: 0,55 mm
  • Záruka: 10 let pro komerční prostory
  • 20 let pro obytné prostory
Více informací a katalog Amtico Spacia Parquet v elektronické verzi ke shlédnutí na www.anvitrade.cz.
Vinylová podlaha Amtico Spacia Parquet
Vinylová podlaha Amtico Spacia Parquet