Dobrý plot dělá dobré sousedy Zobrazit fotky zobrazit 3 fotky

V dnešní uspěchané době je potřeba určitě dobře a v klidu zrelaxovat a k tomu vám určitě pomůže plot Dekor. Celobetonová konstrukce vás plně oddělí od okolního dění a utlumí zvukovou zátěž sousedního provozu. Plot se přizpůsobí jakémukoli terénu a lze ho postavit i na svahu s velkým sklonem. Výhodou je jednoduchost založení plotu do terénu, kde není třeba budovat hluboký a dlouhý základ, ale pouze vyvrtat otvory pro osazení sloupků a ty potom zabetonovat. Další výhodou je rychlost výstavby, kdy zkušená četa je schopna postavit i několik desítek metrů za den.

Systém tvoří železobetonové sloupky s drážkou a plotové desky, které se do drážek instalují. Osová vzdálenost sloupků je 2000 nebo 2500 mm a výška plotu je standardně 1800 a 2100 mm. Plotový systém vyrábíme v pěti barevných odstínech z kvalitního celoprobarveného betonu, který zajistí barevnou stálost po dobu minimálně 10 let. Pro zvýšení pevnosti jsou plotové desky vyztuženy betonářskou ocelí.

Plotové desky mají unikátní vzory, které byly vytvořeny pouze pro společnost PREFA BRNO a tyto vzory jsou na plotových deskách z jedné nebo z obou stran. Právě nově vyvinutá technologie, oboustranné plotové desky dělá tento plot velmi zajímavým. Nemusíte řešit kterou stranou do ulice. Více informací včetně programu pro návrh plotu na www.prefa.cz, www.betoneshop.cz
Plot DEKOR je plot, který se vám přizpůsobí.
Oplocení Dekor
Oplocení Dekor
Oplocení Dekor
Oplocení Dekor