O existenci dotací z programu ministerstva životního prostředí ZELENÁ ÚSPORÁM ví skoro každý, kdo se zajímá o výstavbu, či rekonstrukci rodinného domu. S konkrétním řešením nyní přišla společnost G SERVIS CZ s.r.o., která připravila pro stavebníky, co si již postavili rodinný dům (bez venkovních úprav) podle jejího projektu a mají ho i zkolaudovaný, možnost dodání projektové dokumentace pro získání dotace z tohoto programu. Dokumentace mimo jiné zahrnuje zateplení fasády a instalaci nuceného větrání s rekuperací.

Těmito dodatečně navrženými opatřeními se sníží měrná roční potřeba tepla na vytápění minimálně o 40% oproti stavu před jeho provedením a potřeba tepla klesne pod 70 kWh/m2. Státní dotace tak představuje částku rovnající se minimálně 1.300,-Kč/m2. Program Dotace na rodinný dům G SERVIS se týká pouze domů postavených a zkolaudovaných podle projektu od společnosti G SERVIS a podstatně nezměněných.
Foto: G SERVIS CZ
Foto: G SERVIS CZ
Také zajištění dokumentace potřebné pro získání dotace se značně zjednodušilo a i zkrátilo. Stačí pouze vyplnit formulář objednávky a do deseti dnů je dokumentace zaslána zájemci o dotaci na uvedenou adresu dobírkou. Cena dokumentace od 10.000,-Kč je minimální s ohledem na částku, kterou lze od ministerstva životního prostředí formou dotace získat.
Foto: G SERVIS CZ
Foto: G SERVIS CZ
Společnost G SERVIS CZ nezapomněla ani na ostatní stavebníky, kteří by měli zájem o získání výše uvedené dotace a kteří provedli zásadní změny v projektu domu společnosti G SERVIS. Energetičtí odborníci z partnerské společnosti DEKPROJEKT bezplatně posoudí představu stavebníka o zateplení objektu, případné změně způsobu vytápění a dalších případných stavebních úpravách a poradí, co je potřebné pro získání dotace opravdu zrealizovat.
Foto: G SERVIS CZ
Foto: G SERVIS CZ
Toto poradenství je nazváno jako Dotace bez rizika a nejlepší informace se dají získat již pouhým zaregistrováním v příslušném dotazníku umístěném na webu www.energetikastaveb.cz.
Foto: G SERVIS CZ
Foto: G SERVIS CZ
Více informací pro majitele již postavených rodinných domů dle projektu společnosti G SERVIS pro získání dotace z programu ministerstva životního prostředí ZELENÁ ÚSPORÁM najdete na www.vybersidum.cz .
Foto: G SERVIS CZ
Foto: G SERVIS CZ
G SERVIS CZ, s.r.o. Poslat poptávku