Jak si vybrat moderní keramické obklady

Jak si vybrat moderní keramické obklady

Výběr moderních keramických obkladů s RIVESTI reflektuje nepřehlednou současnou nabídku obkladů a dlažeb. Orientujete se v nejoblíbenější keramice a trendech?

Nábytek

Nábytek

Dostali jste se do stádia dokončení svého nového domu, kdy jeho interiér vybavujete nábytkem? Co je vlastně tvorba interiéru, jak má vypadat spolupráce s architektem a jaké nástroje máme pro návrh vnitřního vybavení domu nábytkem, ale i dalšími doplňky, k dispozici? A jaký nábytek se kam vlastně vůbec hodí a čeho se vyvarovat?

Nechte si zaplatit nový kotel a nejen ten

Nechte si zaplatit nový kotel a nejen ten

Potřebujete nový kotel? Víte už, že vás výměna do několika let prostě povinně čeká? Nechte si nový kotel zaplatit včetně souvisejících nákladů, tedy alespoň významnou část investice. Nabízí se rovnou 2 dotační tituly!

Obrazy mohou být i zelené

Obrazy mohou být i zelené

Zelené obrazy vytvoří v interiéru výrazný designový prvek, který můžeme snadno obměňovat, čímž se vlastně stáváme tvůrci, malíři, ovšem malíři skutečného života. Malujeme ze živých květin.

Malování, tapetování

Malování, tapetování

Chystáte se vymalovat svůj byt, rozhodli jste se pro tapety, nebo chcete interiér zkrášlit některými moderními (i když často staronovými a znovu objevenými) technikami? Nechte se inspirovat širokou nabídkou možností finálních úprav stěn a stropů svých příbytků. A poradíme vám i v oblasti psychologie působení barev.

Dveře interiérové

Dveře interiérové

Interiérové dveře. Neobejde se bez nich žádný dům a byt. Rozdělují prostory a při otevření zase spojují. Oddělují chladnější části domu od více vytápěných. Pomáhají udržet intimitu našich soukromých místností. Izolují hluk a přitom jsou jedním ze zásadních estetických doplňků interiérů. Z jakých materiálů se vyrábějí a jaké vůbec známe?

Slaďte podlahu se dveřmi a instalujte zároveň

Slaďte podlahu se dveřmi a instalujte zároveň

Když vybavujeme nový byt, začínáme podlahou a tu ladíme především se stávajícími dveřmi, když ale rekonstruujeme byt či stavíme nový dům, je nejlepší řešit podlahu a dveře zároveň. Proč?

Podlahy, prahy, přechody

Podlahy, prahy, přechody

Podlahy mají zásadní vliv na celkový dojem z interiéru každé místnosti. Po podlaze přitom chodíme a proto není podstatný jen její vzhled, ale i vliv na naše tělo, chůzi, pocit tepla či chladu. I když nakonec na první pohled vidíme podlahovou krytinu, to nejpodstatnější se ukrývá pod ní.

Deset rad, jak si vymalovat svépomocí

Deset rad, jak si vymalovat svépomocí

Jelikož máme tendenci na některé věci v souvislosti s výmalbou svépomocí zapomenout či je podcenit, poradí nám odborníci ze sítě prodejen Dům barev.

Sanita a zařizovací předměty

Sanita a zařizovací předměty

Rozmístění a volba sanitárních zařizovacích předmětů by měly odpovídat standardu bydlení, rozloze a počtu členů domácnosti. Do zařizovacích předmětů řadíme hygienická vybavení kuchyní, koupelen a toalet. Jak se zorientovat v široké nabídce na trhu?

Kuchyně

Kuchyně

Kuchyně jsou prostorem, kde obzvláště ženy (výjimky však potvrzují pravidlo) tráví přes den nejvíce času. Přitom je velmi praktické, aby odsud měly výhled na hrající si děti, aby měly po ruce skladované potraviny a aby to měly pár kroků k jídelnímu stolu. Kuchyně zároveň spotřebovává nejvíc energie ze všech prostor domácnosti.