Tepelné čerpadlo ACOND Zobrazit fotky zobrazit 4 fotky

Teď je ta pravá chvíle. Je zima a spousta lidí tak odkládá změnu zdroje tepla na jaro nebo léto, situace na trhu tepelných čerpadel přesto ukazuje, že právě teď je ta pravá chvíle k poptávce a případné objednávce tepelného čerpadla. V rychlosti vám vysvětlíme proč.

Čerpadlo až v roce 2023, ale za ceny z roku 2022

Neustále rostoucí inflace vytváří tlak výrobce tepelných čerpadel, kteří musí zvyšující ceny komponentů přenášet do ceny. Český výrobce Acond přichází z fixací ceny, kterou svým zákazníkům garantuje do konce roku. “Ano, mohu potvrdit, že inflace nás neustále nutí přemýšlet nad koncovou cenou čerpadla. Víme, že situace je složitá i pro koncové zákazníky, a proto jsme se rozhodli držet ceny do konce roku 2022 stejné,” upozorňuje Jiří Hanus, majitel a jednatel Acond. ”Kdo si objedná tepelné čerpadlo do konce roku 2022 ten se vyhne možnému zvyšování cen v roce 2023.”

Tepelné čerpadlo ACOND
Tepelné čerpadlo ACOND

Čerpadlo dnes objednáte, na jaře ho namontujeme a vy se vyhnete čekání

Další faktor, kterému se vyhnete, pokud tepelné čerpadlo objednáte nyní, je dostupnost. Celý rok 2022 se nesl ve výrazném zájmu o tepelná čerpadla a příští rok tomu nebude jinak. Pokud objednáte tepelné čerpadlo nyní vyhnete se tak určitě čekací době, která se u Acondu pohybovala v době největšího zájmu okolo 4 měsíců, ale to jenom díky české výrobě. Řada konkurentů měla dobu dodání více než 8 měsíců.

Tepelné čerpadlo ACOND
Tepelné čerpadlo ACOND

Máte čas si v klidu vše promyslet

Další důvod proč vybírat čerpadlo nyní, je klid. “Nyní máte čas a klid, porovnat si benefity, které od čerpadla očekáváte. Doporučuji zaměřit se na celou škálu benefitů a důkladně je porovnat. Tichost, návratnost, materiál, výroba, montáž, servis a další. To vše doporučuji zákazníkům před výběrem čerpadla porovnat,” zdůrazňuje Jiří Hanus.

Tepelné čerpadlo ACOND
Tepelné čerpadlo ACOND

Acond nabízí zákazníkům servis svých poradců, stačí jít na web acond.cz, kde najdete všechny informace o tepelných čerpadlech Acond, ale také podporu odborníků, kteří za vás srovnají váš současný zdroj tepla a tepelného čerpadla Acond. Vy tak uvidíte, co se vám opravdu vyplatí.