Tepelné čerpadlo ACOND PRO Zobrazit fotky zobrazit 3 fotky

Není tajemstvím, že obrovská poptávka po tepelných čerpadlech v roce 2022 posunula dobu dodání a instalace na dlouhé měsíce. Řada českých rodin čeká na svá tepelná čerpadla několik měsíců. Tak to ovšem neplatí u zákazníků české firmy Acond. Jsme výrobci tepelných čerpadel, nejsme přeprodejci, můžeme tak optimalizovat a zvyšovat výrobu. V současné době se nám podařilo výrobu uzpůsobit velké poptávce a jsme schopni dodávat tepelná čerpadla Acond PRO prakticky okamžitě,” říká pro České stavby majitel a jednatel Jiří Hanus.

Acond je česká firma, která má více než 25 let zkušeností s výrobou a prodejem tepelných čerpadel. „Jedině s Acondem máte jistotu, že bylo tepelné čerpadlo vyvinuto, vyrobeno a testováno v České republice. Součástí našich služeb je samozřejmě i vlastní odborná montáž a zkušenosti. Věří nám už více než 10 000 českých rodin,” dodává Jiří Hanus.

Za Acond mluví reference jeho vlastních zákazníků. Každý si může na internetu jednoduše ověřit, jaké mají lidé zkušenosti, jelikož má Acond více než 500 nezávislých recenzí od svých zákazníků. Tolik pozitivních referencí nemá žádná jiná firma na českém trhu!

Jiří Hanus, majitel a jednatel firmy ACOND
Jiří Hanus, majitel a jednatel firmy ACOND

„V současné době se na nás obrací i zákazníci konkurence a hledají u nás rychlejší a kvalitnější řešení. Jsme připraveni pomoci komukoli. Acond nabízí řešení pro každý rodinný dům,“ doplňuje na závěr Jiří Hanus.

Přestože je topná sezóna v plném proudu, už nyní je čas na poptávku nového zdroje tepla. Neváhejte s poptávkou až na jaro a vyhněte se čekání na tepelná čerpadla. Navíc si v současné době můžete v klidu porovnat parametry jednotlivých tepelných čerpadel. Nazávaznou nabídku si vytvoříte na webu www.acond.cz.

Jiří Hanus, majitel a jednatel firmy ACOND
Jiří Hanus, majitel a jednatel firmy ACOND