Když čtyřkolku, tak John Deere !!! Zobrazit fotky zobrazit 7 fotek Stroje které znáte hlavně jako zemědělskou a lesnickou techniku, Vám nabízejí daleko víc. Firma John Deere má ve své nabídce čtyřkolky nazývané „Gator“. Malý, dravý krokodýl, který Vám pomůže na zahradě, v lese, na pastvinách v komunálních službách nebo jen jako prostředek k adrenalinové jízdě terénem. Tato vozítka používají některé armády NATO pro jejich snadný průjezd terénem a pro snadnou ovladatelnost. Tak proč byste je nemohli mít i Vy?

John Deere nabízí kompaktní řadu Gatorů s náhonem 4x2 s benzínovým motorem a ve verzi 6x4 respektive 4x4 s dieselovým motorem. Pro vyznavače „čisté“ energie a nebo prostě pro ty, kteří to potřebují, je v nabídce i pohon 4x2 s elektromotorem.

Modely s pohonem 4x2 a se spalovacím motorem této řady jsou určeny pro provoz a jízdu na trávnících. I když jsou plně naložené, každý model přenáší na trávník maximálně 53kg/cm3, což je méně než lidská noha.

Vysokovýkonná řada Gatorů zahrnuje verzi 4x4 resp. 6x4 s výkonným vznětovým motorem o objemu válců 854cm3. Každý model 4x4 má plně odpružený podvozek a rámy vyrobené moderní technologií – Hydroforming (tlakem kapaliny). Modely vysokovýkonné řady jsou zkonstruovány pro provoz v těžkém terénu, jako jsou nezpevněné cesty a členitý terén, pro práci v lese a podobně. Pohon všech čtyř kol dovoluje vozidlu převézt až 635kg nákladu rychlostí 40km/h. Model XUV má vyšší výkon, nezávislé zavěšení zadních kol, světlou výšku 28 cm a maximální rychlost 50 km/h. Gator 6x4 je určen zejména do málo únosného terénu.
Foto: DAŇHEL AGRO, čtyřkolka HPX 4X4
Foto: DAŇHEL AGRO, čtyřkolka HPX 4X4
Foto: DAŇHEL AGRO, čtyřkolka TH 6X4 a XUV Trial
Foto: DAŇHEL AGRO, čtyřkolka TH 6X4 a XUV Trial
A CO DÁL ???

Každý model je postaven na bázi celorámové konstrukce. Plně uzavřené poloosy a rozvodovka garantují, že jsou stejně odolné uvnitř i navenek. Je pohodlné a velmi jednoduché s nimi pracovat. Výklopná korba s nízkou nakládací hranou a sklopný zadní díl korby přijdou vhod, když je čas nakládky a vykládky. Lehká stopa pomůže zabránit uvíznutí ve vyjetých kolejích. Přesné řízení a nízko položené těžiště zajišťují bezpečnou jízdu a to opravdu kdekoli. Pokud potřebujete odvézt velký náklad a pohybovat se z lehkostí, Gatory jsou tu pro vás!

Jako další příslušenství ke Gatorům je možné přidat 1.83 m širokou radlici na zimní údržbu. Bojíte se, že kola v zimě neprojedou? Nasaďte pásy a vyjeďte do terénu. V nabídce je také možnost zvýšení korby o celých 533 mm a zvětšení objemu nákladového prostoru o 0,74 m3.
Foto: DAŇHEL AGRO, čtyřkolka TS
Foto: DAŇHEL AGRO, čtyřkolka TS
Foto: DAŇHEL AGRO, čtyřkolka TE a HPX
Foto: DAŇHEL AGRO, čtyřkolka TE a HPX
Pro práci v lese a terénu je možné Gator vybavit navijákem. Tichý naviják na principu planetárních převodů umožní zvýšit efektivitu práce. Pro práci na pozemcích je možné Gator vybavit minibagříkem. Nebo prostě jen naložíte elektrocentrálu či hydraulický agregát, dojedete na místo určení a zapojíte jakékoli nářadí.

V případě zájmu nebo získání více informací nás kontaktujte. Stroj vám bude představen a je možné vyzkoušet jeho vlastnosti na vlastní kůži.
Foto: DAŇHEL AGRO, čtyřkolka CX
Foto: DAŇHEL AGRO, čtyřkolka CX