Ilustrační foto (Zdroj: DOMO OKNA) Zobrazit fotky zobrazit 2 fotky

Ve světě, kde každý detail domova hraje klíčovou roli, je důležité mít nejen stylový interiér, ale také samozřejmě esteticky přitažlivý exteriér, který se bude líbit každému! A právě zde vstupuje do hry poskytovatel kvalitních oken: Domo Okna, váš spolehlivý partner pro výměnu a montáž oken a dveří, který kombinuje kvalitu, inovaci a bezproblémový proces. Zajímá vás, jak celý proces výměny a montáže probíhá a jakou cenu za takovou výměnu oken očekávat? Tak pokračujte ve čtení! 

Jak probíhá výměna/montáž oken?

1. Široký sortiment a výroba na míru

Domo Okna se specializují na výrobu a montáž plastových, hliníkových a dřevěných oken a dveří. Bez ohledu na váš preferovaný materiál či design, Domo Okna jsou tu pro vás, vaše potřeby a sny ohledně vysněného domova. S nabídkou širokého sortimentu si můžete být jisti, že si vyberete taková okna, která perfektně ladí s vaším stylem a potřebami!

2. Snadná výměna oken ve 4 krocích

S Domo Okna je výměna oken hračka. Proč? Ve čtyřech jednoduchých krocích vám zajistí, že váš domov bude zářit novým svěžím vzhledem. Kontaktujte je a oni se postarají o zbytek.

3. Zaměření oken na míru a detailní konzultace

Než se pustí do samotné montáže oken, jejich zkušení technici přijdou přímo k vám na stavbu. Přivezou vzorky, a společně s vámi projdou každý detail montáže. S nimi neexistuje místo pro nečekaná překvapení. Vaše spokojenost je samozřejmě prioritou.

4. Nezávazná cenová nabídka a snížená sazba DPH

S Domo Okna dostanete nejen nezávaznou cenovou nabídku, ale také můžete využít sníženou sazbu DPH ve výši 15%. Stačí, když se rozhodnete pro montáž oken a dveří jako součást jedné objednávky.

Tato výhoda je dostupná pro:

  • Jedná se o rodinný dům se součtem všech pater do 350 m2
  • Stavba bytového domu do 120 m2 podlahové plochy
  • Obytný prostor pro sociální bydlení
  • Dětské domovy, školky, apod.

Získejte kvalitu bez kompromisů

1. Cena výměny oken

Cena výměny oken se může pohybovat od 4.800 Kč do 19.200 Kč za okno. Celostátní průměr se drží na hladině 9.600 Kč. S Domo Okna získáte kvalitní výměnu oken bez vysokých nákladů.

2. Cena výměny oken podle materiálu

Průměrné náklady na výměnu se liší podle materiálu profilu. Plastové profily nabízejí rozpětí od 2.400 Kč do 18.000 Kč, zatímco hliníkové profily se mohou pohybovat od 1.800 Kč do 30.000 Kč. Díky široké škále materiálů si můžete vybrat ten, který nejlépe vyhovuje vašim potřebám a samozřejmě také vkusu.

Nová okna (Zdroj: DOMO OKNA)
Nová okna (Zdroj: DOMO OKNA)

Jak získat nezávaznou cenovou nabídku?

Chcete-li získat nezávaznou cenovou nabídkuvyužít výhody snížené sazby DPH, stačí na Domo Okna poslat přibližné rozměry oken pomocí formuláře na jejich webu. Rádi vám tak pomůžou sestavit nabídku, která bude přesně odpovídat vašim preferencím.

Domo Okna jsou synonymem kvality, spolehlivosti a luxusu. S nimi si můžete být jisti, že vaše nová okna či dokonce dveře budou nejen vizuálně atraktivní, ale také odolné a energeticky úsporné. Kontaktujte je a začněte cestu k proměně svého kouzelného a útulného domova!