
Jak si vybrat gril
Jak vybrat gril, jaký a jak rozdělávat a udržovat oheň v grilech na dřevěné uhlí?
Jak vybrat gril, jaký a jak rozdělávat a udržovat oheň v grilech na dřevěné uhlí?
Zimní grilování je vlastně novým hitem. Někteří lidé, kteří si venkovní grilování natolik zamilovali, že se nedovedou dočkat té pravé grilovací sezóny, to dokázali vyřešit.
Nádobí lze umývat relativně rychle, efektivně a co se v dnešní době zvláště cení, šetrně k životnímu prostředí. Ale jak se to dělá?
Postavte si odolnou udírnu s grilem jako stavebnici a ještě k tomu z betonu.
Proč právě dřevěné prkénko z buku? Protože je tradiční, vyzkoušené, oblíbené, antibakteriální, prostě nejlepší. A bukové dřevo má ideální tvrdost.
Sezóna letních grilovaček se nezadržitelně blíží a nám už se sbíhají sliny na šťavnaté steaky, grilované sýry i jemně orestovanou zeleninku. Poradíme vám, jak vybrat ten správný gril na dřevěné uhlí.
Jak si postavit rychle a jednoduše pěkný a funkční zahradní gril? Poradíme vám v šesti krocích, jak na ten nejjednodušší.
Sůl je stále základ, byť mnozí kuchaři a gurmáni preferují „ochutnání“ potravin, jejich původní chuti, bez přísad. Ovšem co bylinky, jaké jsou ideální právě pro grilování?
Rady jak správně grilovat lze též obalit do slova „zdravě.“ Důležité je přitom, jak zacházet při grilování s ohněm, jak se chovat ke grilovaným potravinám, ale i jak vybrat vhodné maso!
Plně vybavená venkovní kuchyně díky systému Gourmet BBQ.
V nabídce českých obchodů dnes už najdeme mnoho různých nožů – klasické ocelové, keramické či obyčejné plechové. Jaký si vybrat?
Neslouží vám nože nebo nůžky jako dříve? Zkuste je naostřit.
Zařizujete kuchyň? Tedy prostor, který bude srdcem domácnosti a chcete, aby jeho vybavení bylo opravdu kvalitní, moderní a s maximálním ekonomickým provozem?