Odpočívejte a relaxujte na zdravotní matraci

Odpočívejte a relaxujte na zdravotní matraci

Zdravý spánek je zárukou nejen dobré nálady, ale i zdravého, příjemného a hlavně plnohodnotného života, bez zdravotních omezení. Jak dokazují statistiky, které zpracovávají údaje lékařů, má 70% z nás zjevné potíže s páteří. Právě proto není vůbec od věci uvažovat o spaní na kvalitní matraci.

Vybíráte matraci a nevíte si rady?

Vybíráte matraci a nevíte si rady?

Jedním ze stavebních kamenů našeho zdraví a spokojeného života je bezesporu kvalitní spánek. Zda se dobře vyspíte a nebudete trpět bolestmi zad, pak do značné míry závisí právě na výběru matrace.

Život na vysoké... posteli

Život na vysoké... posteli

Není nad zdravý a kvalitní spánek. Pokud ráno vstáváte svěží a odpočatí, velký podíl na tom má postel, která je základem vašeho dobrého spánku. Právě spojením kvalitní postele, správné matrace a roštu si zajistíte dokonalý spánek...
A co když je postel současně skříní? Chcete spánek v bezprachové výšce, pohodlně vstávat či chytře využívat úložného prostoru?

Přemýšlíte o zdravém spaní?

Přemýšlíte o zdravém spaní?

Každý z nás čerpá svou energii ve spánku, ale spíme kvalitně? Vliv na náš spánek, při němž si odpočineme a regenerujeme se, má zejména naše postel tzn. matrace, rošt i lůžkoviny a prostředí ložnice. V dnešním konzumním stylu života jsou nespavost, bolesti zad a nepříjemné migrény běžnými stavy, které se ve společnosti vyskytují poměrně často. Tyto problémy leckdy způsobuje špatný spánek, takže trpíte-li takovými nepříjemnostmi a necítíte se po ránu zrovna svěží a nabití energií, začněte přemýšlet o lepším spaní.

O kvalitě spánku rozhoduje povlečení

O kvalitě spánku rozhoduje povlečení

Příčin nespavosti může být hned několik. Mezi ty nejčastější patří různá onemocnění, náš spánek ovšem do značné míry ovlivňuje také prostředí, kde odpočíváme. Je to především kvalita lůžka a také ložního prádla. Správná volba nám v tomto případě zaručí nejen to, že rychle usneme a celou noc strávíme v klidu a v pohodě, budeme navíc vstávat svěží, odpočatí a nebudeme cítit bolest zad.