Navštivte výstavu Moderní dům a byt Zobrazit fotky zobrazit 7 fotek

Od pátku 13. do neděle 15. října se hala TJ Lokomotiva v Plzni – Slovanech už po jedenácté stane místem konání největšího západočeského trojlístku veletrhů. Jedná se o veletrh bydlení a stavebnictví „MODERNÍ DŮM A BYT“ a veletrh módy, kosmetiky, zdravého životního stylu a všeho souvisejícího se spokojeným a útulným domovem „ŽENA A DOMOV“. Nejen dětem je učen veletrh „ŽIVA“ – chovatelská výstava a zvířecí farma s chovatelskou poradnou. Veletrhy jsou přístupné denně od 9 do 18 hod., v neděli do 17 hod. Vstupné pro dospělé stojí 50 Kč, pro děti 20 Kč. Na www.omnis.cz bude před konáním veletrhu k dispozici volná vstupenka s losovacím kupónem o výhru - pravý diamant. 

Co uvidíte na veletrhu MODERNÍ DŮM A BYT?

Kdo se chystá stavět dům, může si vybrat z nabídky dřevostaveb, montovaných domů a energeticky úsporných domů na klíč včetně zděných pasivních domů. Pokud máte starší dům a potýkáte se s vlhkostí, můžete se blíže seznámit s ocelovou sanací zdiva nebo řízeným větráním se zpětným ziskem tepla, které zbavuje dům zatuchliny a plísní. Pro lepší a útulnější dotvoření interiéru budou k dispozici zajímavé interiérové dveře, kování a zárubně. 
I díky dotacím je stále žhavým tématem úspora za vytápění. Na venkovní ploše se v praxi seznámíte s moderními kotly a kamny, kotly na pelety, tepelnými čerpadly, solárními systémy. Přehlídku vytápění doplní i podlahová topení, elektrické vytápění a klimatizace. Aktuální informace o možnostech získání dotací se dozvíte v individuální poradně v expozici „Nová zelená úsporám“ a v expozici zaměřené přímo na kotlíkové dotace.

Veletrh je zaměřen i na stále oblíbenější inteligentní elektroinstalace a dálkové ovládané řízení domácích spotřebičů. Majitelům zahrad jsou určeny venkovní expozice s nabídkou různých druhů oplocení, plotů a branek nebo novým hitem - designových vodovodních sloupků. Zástupci italské firmy poprvé představí módní dekorativní omítky, nátěry a barvy, které budou hitem příštího roku. To je pouze stručná nabídka toho, co na veletrhu o bydlení a stavebnictví uvidíte.

Co si můžete koupit na veletrhu ŽENA A DOMOV?

Letošní ročník je nově obohacen o lázeňství a péči o tělo. Vyberete si z bylinných masáží a doplňků stravy, seznámíte se s antickými lázněmi, relaxací v domácí solné jeskyni, přírodní péčí o tělo, harmonizace čaker, bylinnými esencemi, thajskými masážemi, nabídkou lázní Libverda, s ucelenou nabídkou centra zdravého životního stylu a kosmetickou poradnou. Novinkou budou i přírodní zubní kartáčky. 
Fotografie z loňského ročníku výstavy Moderní dům a byt Plzeň
Fotografie z loňského ročníku výstavy Moderní dům a byt Plzeň
Fotografie z loňského ročníku výstavy Moderní dům a byt Plzeň
Fotografie z loňského ročníku výstavy Moderní dům a byt Plzeň
Ruku v ruce se zdravím jde i krása ženy. Proto si na veletrhu vyberete dámské módní oblečení a punčochové zboží, koženou galanterii, ručně vyráběné šperky zdobené českými granáty a vltavíny. Ale také moderní a funkční sportovní oblečení a vybavení pro dobrodružné cesty s celou rodinou.

Maminky nakoupí i dětské oblečení a logické a společenské hry jako dárky pro své děti k vánocům. A blížící se vánoce vám připomene i prodej ručně vyráběných vánočních ozdob.

Každá dobrá hospodyňka ocení prodej českých kvalitních nožů a nůžek, grilovací pomůcky a jiné vybavení do moderní kuchyně, které usnadní její práci.

Výstava živých zvířat na veletrhu ŽIVA nejen pro děti

Po loňské úspěšné premiéře představí Český svaz chovatelů Volduchy ještě více hospodářských zvířat a zvířecí farmu na veletrhu ŽIVA. Pro městské děti je tak blízké setkání se zvířaty nezapomenutelný a poučný zážitek. Uvidíte na 20 plemen chovné hrabavé a vodní drůbeže. Okrasnou vodní drůbež včetně labutě bude obdivovat v instalovaném jezírku. Vystaveno bude na 40 druhů holubů. Ve 14 voliérách budou prezentováni papoušci z Austrálie, Asie a Afriky. Blíže se seznámíte s polokrotkým kakadu šalamounským. V terarijním koutku budou vystaveni hadi, želvy, leguáni, ale i nově ryby.
Fotografie z loňského ročníku výstavy Moderní dům a byt Plzeň
Fotografie z loňského ročníku výstavy Moderní dům a byt Plzeň
Fotografie z loňského ročníku výstavy Moderní dům a byt Plzeň
Fotografie z loňského ročníku výstavy Moderní dům a byt Plzeň
Jako překvapení připravujeme koutek mláďat. V době veletrhu se má vylíhnout mládě pštrosa Nandu Pampového. Vzdělání dětí doplní i koutech ochránců zvířat. V chovatelské prodejně si přímo na veletrhu můžete zakoupit za výhodné ceny chovatelské potřeby a krmivo.

Určitě si udělejte čas a přijďte s celou rodinou od 13. do 15. října do haly TJ Lokomotiva strávit příjemný a inspirativní den. Na trojlístku veletrhů si jistě každý najde něco pro sebe. Více se dozvíte na www.omnis.cz
Omnis Olomouc, a.s. Poslat poptávku