Nezávislé energetické poradenství zdarma Zobrazit fotky zobrazit 2 fotky

25.7. 2012 můžete využít dne otevřených dveří v Energy Centre České Budějovice. Získáte ZDARMA nezávislé energetické poradenství na témata nízkoenergetických a pasivních domů, rekonstrukcí, zateplování, vytápění, úspor energií, obnovitelných zdrojů energií a dotací. Dozvíte se, kdy a proč se vyplatí změnit dodavatele elektřiny a plynu, uvidíte ukázky měření termovizní kamerou, při kterých se přesvědčíte o tepelných únicích budov a poznáte, jak se zjišťují. ZDARMA získáte také letáky a brožury na téma úspor energií.

Energy Centre České Budějovice slaví dnem otevřených dveří 10 let svého působení na náměstí Přemysla Otakara II. Celý den se Vám budou věnovat odborní poradci a zaměstnanci ECČB. Rady budou komerčně nezávislé, profesionální a bezplatné. Zajištěno je také občerstvení.

Zůčastněte se také slosovatelné ankety a vyhrajte termovizní měření v hodnotě 4.000 korun, 2.000 korun, nebo zájezd do WELSU v Horním Rakousku na Veletrh úspor energií 2013 pro 2 osoby, v hodnotě 1.000 korun (vstupenka na veletrh, autobusová doprava, cestovní pojištění). Stačí v naší kanceláři ECČB zodpovědět krátkou anketu, která bude zařazena do losování. Losování se uskuteční dne 25.7.2012 v 17 hodin v kanceláři ECČB. Všichni výherci budou o výhře vyrozuměni.

Více informací získáte na www.eccb.cz nebo na čísle 387 312 580.
Energy Centre České Budějovice Poslat poptávku