Český trh s otvorovými výplněmi (okna, dveře) prošel v posledních deseti letech bouřlivým vývojem. Jednoznačně největší rozmach pak zaznamenal trh s plastovými okny. Během této doby ovšem mnoho výrobců i prodejců v konkurenčím boji neobstálo a zaniklo, případně je zánik v nejbližší době čeká. Podle čeho tedy vybírat výrobce, u kterého máte jistotu, že vyrábí jen kvalitní výrobky a neskončí už brzy v konkurzu? Existují dvě základní pravidla.

1. Nejlepší je, když se obrátíte na zavedeného a osvědčeného výrobce s dlouholetou praxí na trhu. A nebojte se zeptat na reference!

2. Druhým bodem dobrého výběru je prostudování všeobecným podmínek a standardů služeb firmy. Někteří výrobci a prodejci nabízí např. levnější a nekompletní postupy začištění s dlouhou zárukou pouze na výrobky. Ta je ovšem vykoupena nevýhodným systémem pravidelného placeného servisu, který nákup po několika letech velmi prodraží.

Pro ilustraci uvádíme služby a standard firmy OTHERM, jednoho z předních výrobců v ČR (držitele ISO 9001). Právě OTHERM je podle množství spokojených zákazníků tou správnou cestou k výhodnému nákupu nových oken a dveří z plastu a hliníku.

Jde o výrobce s jedenáctiletou tradicí na českém a německém trhu. Při výrobě využívá pouze stroje a materiály vysoké kvality, čímž dosahuje dlouholeté a komfortní funkce svých výrobků. Při pořízení oken u této firmy nezíská zákazník pouze kvalitní výrobky, ale především komplexní služby od ochotného kolektivu, jehož krédem je maximální spokojenost každého zákazníka.

Velkou výhodou je i pětiletý záruční servis na výrobky i montáž, který spočívá v bezplatném servisu po celou dobu záruky. Navíc bytová družstva nebo společenství vlastníků mohou získat zcela ZDARMA dodavatelský úvěr. Ten je za předem stanovených podmínek bez jakéhokoliv navýšení a navíc bez náročného vyřizování s jinou společností.

Nabídku služeb a ochotný tým techniků specializovaný jak na panelové, tak i rodinné domy najdete v pražském zastoupení.
Foto Okenní studio Otherm ŽIŽKOV s.r.o.
Foto Okenní studio Otherm ŽIŽKOV s.r.o.