Schiedel představí na IBF komín Uni Advanced Zobrazit fotky zobrazit 2 fotky

Zájemci o komín by na Mezinárodním stavebním veletrhu IBF, který se bude konat v Brně od 23. do 26. dubna, neměli minout pavilon P. Ve stánku č. 109 s názvem Stavba krbů se budou moci seznámit i se sortimentem a novinkami komínových systémů Schiedel. Poprvé se tu představí například inovace komínu Uni, jež vstupuje na trh pod názvem Uni Advanced. 

Novinkou v třísložkovém komínovém systému Uni Advanced je tenkostěnná keramická vložka, jež se vyrábí izostatickým lisováním do forem. Díky postupu, kdy vložka vzniká za studena   působením tlaku až 500 MPa, odpadá fáze sušení. Výrobek je proto tvarově naprosto přesný, homogenní a má jen minimální pórovitost. Je vysoce odolný i vůči extrémním teplotám a vlhkosti a poskytuje záruku dlouhé životnosti, bezpečnosti a spolehlivosti. Je vhodný pro odvod spalin od všech běžných spotřebičů na pevná, kapalná a plynná paliva.
Spolu s Uni Advanced se budou moci návštěvníci veletrhu seznámit i s dalšími komíny ze sortimentu Schiedel. Prezentovat se tu budou například komínové systémy Kerastar, Permeter, ICS a Absolut Expert. Na místě také bude možné po celou dobu veletrhu prodiskutovat s odborníkem ze společnosti Schiedel vše okolo problematiky komínů, jejich návrhů, výstavby, rekonstrukce, revize i kontroly.

Mezinárodní stavební veletrh IBF proběhne v Brně od 23. do 26. dubna. Výstavní expozici společnosti Schiedel naleznete v pavilonu P., stánek č. 109. 
Více informací na www.schiedel.cz
Komínový systém Uni Advanced
Komínový systém Uni Advanced