Sheetrock® dust control - rozdíl je jako černá a bílá Zobrazit fotky zobrazit 3 fotky

Mrak prachu, který ucpává ochranné masky, špiní brýle, znečisťuje ventilační systémy a pomalu se usazuje na každém čtverečním centimetru všech povrchů. Je to špína, kterou vyčistit trvá hodiny i dny.

Nový Sheetrock® dust control je prvním a jediným namíchaným tmelem, který dramaticky snižuje množství prachu ve vzduchu vznikající při broušení. Jeho unikátní „těžké částečky prachu“ se pojí dohromady a padají okamžitě k zemi, kde je lze snadno a rychle vysát.
S namíchaným tmelem Sheetrock® dust control nezbude žádný prach, který by se mohl usazovat. Není třeba žádných zdlouhavých příprav. Ušetříte hodiny strávené úklidem a vaše práce se tak zrychlí. Za vámi zůstane jen čistá práce, příjemné a čisté pracoviště a spokojenější zákazník. A tedy více peněz ve vaší peněžence.
Namíchaný tmel Sheetrock® dust control vám poskytne stejné vynikající vlastnosti jako originální tmel Sheetrock®, ale s mnohem menší prašností při broušení. Nabízí vám spojení spárovacího tmelu a snadno brousitelného finálního tmelu. Namíchaný tmel Sheetrock® dust control minimalizuje propadání, váží až o 35% méně než běžné namíchané tmely a obvykle stačí nanést pouze dvě vrstvy, což šetří čas i peníze.
Vyzkoušejte namíchaný tmel Sheetrock® dust control. Protože když řeknete „dolů s prachem“, nejen že na práci lépe uvidíte, ale bude rychlejší a čistější.

Autor: Roman Balarin
Zdroj: www.knauf.cz
Sheetrock® dust control
Sheetrock® dust control
Sheetrock® dust control
Sheetrock® dust control
KNAUF Praha, spol. s r.o. Poslat poptávku