Stavbu domu podpoří speciální programy Zobrazit fotky zobrazit 9 fotek

V novém Katalogu zděných nízkoenergetických domů se dozvíte, jak na financování stavby a seznámíte se s podpůrnými programy pro stavebníky. Samozřejmě zde naleznete 121 zajímavých typových projektů rodinných domů, ze kterých si zajisté vyberete. Najdete zde moderní bungalovy, domy s garáží, dvojgenerační domy a domy patrové. Typové domy jsou v katalogu tříděny podle ceny, respektive výše měsíční splátky a jsou proto barevně odlišeny. Samostatnými kapitolami jsou takzvané „Rostoucí domy“ a také domy „Ekonomik.“

Obálka nového katalogu nízkoenergetických zděných domů
Obálka nového katalogu nízkoenergetických zděných domů
Obsah nového katalogu nízkoenergetických zděných domů
Obsah nového katalogu nízkoenergetických zděných domů

Co nabízí podpůrné programy

S podpůrnými programy společnosti Ekonomické stavby vyřešíte úvěr na pozemek, chytrý nájem, rostoucí dům podle aktuálních potřeb rodiny, ale i vyřízení hypotéky v případě, že máte nulovou hotovost a další služby. Díky těmto programům máte šanci získat svůj nový rodinný dům, ať už jste v téměř jakékoli situaci a řešíte jakýkoli problém. Vybrali jsme pro vás informace o některých z podpůrných programů.
Typový nízkoenergetický dům postavený společností Ekonomické stavby
Typový nízkoenergetický dům postavený společností Ekonomické stavby

Program ATLAS REFERENCÍ

Tento program vychází z předpokladu, že jedno setkání s reálným klientem v reálném domě může být prospěšnější nežli celé stránky reklamních textů. A právě k novému Katalogu zděných nízkoenergetických domů je přiložen seznam rovnou stovky referencí realizovaných staveb. Každý zájemce o nový dům má možnost vybrat si z nabídky libovolné místo - klienta, kterého by chtěl navštívit.
Tato služba usnadní výběr vhodného rodinného domu zcela zásadním způsobem.

Program ÚVĚR NA POZEMEK

Tento program je velice užitečným pomocníkem pro klienty Ekonomických staveb. Je určen pro rychlé a efektivní financování nákupu pozemku. Vhodný je například pro klienty, kteří chtějí prodat byt a z utržených prostředků zaplatit pozemek. Byt pak nemusí prodávat předčasně a stěhovat se do nájmu. Ovšem program Úvěr na pozemek je vhodný také pro klienty, kteří chtějí celou stavbu i nákup pozemku financovat z hypotéčního úvěru. Získávají jím možnost zakoupit pozemek a následně vyřídit jednu hypotéku na dům i pozemek, což je výhodnější, než vyřizovat samostatnou hypotéku na pozemek, čili řešit hypotéky 2.

Program RYCHLOST

Tento program zajistí rychlé vyřízení nákupu dobrého pozemku, jelikož schvalování úvěru netrvá déle než 21 dnů. Čili klient může při nákupu pozemku vyjednávat z pozice „rychlého zaplacení,“ což bývá velice silný argument.

Program ŽÁDNÍ RUČITELÉ

S tímto programem nepotřebujete ručitele na hypotéční úvěr na zakoupení pozemku, ani ručení nemovitostí. Celá příprava úvěru je přitom administrativně jednoduchá a rychlá.

Program ŽÁDNÉ POPLATKY

Klienti ES jsou díky využití tohoto programu osvobozeni od poplatku za vyřízení úvěru. Jelikož je ale zájem o tento program obrovský, je možné uspokojit jen omezené množství klientů. Podrobné informace vždy zdělí váš manažer projektu.

Program GÉNIUS

Díky programu GÉNIUS byl nalezen způsob, jak snížit splátku 1215 Kč měsíčně. Je to možné díky chytrému čerpání dotací. Ovšem detailní řešení tohoto programu se okamžitě stalo přísně střeženým tajemstvím společnosti Ekonomické stavby. U menších domů tak klesla splátka až o čtvrtinu. Základním principem tohoto programu je důsledné a chytré využití dotace státu pro výrobu elektřiny solárním panelem. Velmi zjednodušeně je tedy pomocí úvěru pořízena klientovi malá solární elektrárna pro jeho střechu. Vyrobená elektřina je za státem garantovanou dotovanou cenu prodávána a z části výnosu je zaplacen úvěr potřebný k pořízení panelu, ze zbytku je pak dotována hypoteční splátka na dům. 
Typový nízkoenergetický dům postavený společností Ekonomické stavby
Typový nízkoenergetický dům postavený společností Ekonomické stavby

Program CHYTRÝ NÁJEM

Jde o zcela unikátní a revoluční způsob, jak splácet svůj dům bez nutnosti jednat s bankou. Tento program kombinuje výhody nájemního a vlastního bydlení. V novém programu CHYTRÝ NÁJEM nemusíte bance prokazovat své příjmy ani jejich historii. Zároveň pak zaplacený nájem nemizí v nenávratnu, ale splácí právě váš dům. Po třiceti letech nájmu tak svůj dům i pozemek odkoupíte za minimální zůstatkovou cenu. Vhodný je tento program obzvláště pro klienty, kteří by nedosáhli na hypotéku, nebo ji prostě nechtějí. A součástí tohoto způsobu financování je právě i pozemek. Navíc platí, že čím déle nájem platíte, tím je jeho cena nižší. A záruka na dům je v případě tohoto programu poskytována na celou dobu nájmu, tedy na 30 let.

Program MLADÁ RODINA

Tento program je silným koncentrátem myšlenek a výhod, které umožní mladým lidem kvalitní bydlení. Dobré bydlení pro mladé lidi je základním kamenem prosperity každého státu. Naším snem jsou šťastné mladé rodiny se spoustou dětí v krásných domech. Nový program Mladá rodina je aktivním příspěvkem k lepšímu životu mladých rodin.

Program MLADÉ FINANCOVÁNÍ

Mladá rodina prostě ještě nemohla stihnout našetřit třeba třicet procent hodnoty domu, což vyžadují banky jako ideální stav. Navíc většina mladých rodin nedisponuje vlastním pozemkem. Čili financování je v tomto programu přizpůsobeno potřebám mladých lidí a domy jsou financovány s malou či žádnou hotovostí klienta, stejně tak i pozemek. A podstatou tohoto financování je nízká splátka, kdy je využíváno možnosti nejdelší splatnosti úvěru. A za své klienty je společnost Ekonomické stavby garantem bankám poskytujícím úvěr. 
Typový nízkoenergetický dům postavený společností Ekonomické stavby
Typový nízkoenergetický dům postavený společností Ekonomické stavby

Program NULOVÁ HOTOVOST

I bez jediné koruny vlastních prostředků je prostřednictvím tohoto programu rodinný dům dostupný každému. Chytrou kombinací hypotéčního a překlenovacího úvěru nebudete hotovost pro stavbu domu vůbec potřebovat. Tento program vznikl na základě velkého úspěchu programu MLADÁ RODINA. Ovšem program NULOVÁ HOTOVOST je určen pro každého bez ohledu na věk.

Program POHODOVÁ STAVBA

Tento program je jedinečný a výjimečný tím, že celou cenu svého domu zaplatíte po dokončení a předání svého domu. Čili pozor – nejprve se staví a pak až platí.

Program ROSTOUCÍ DŮM

Nároky majitelů domů se v čase mění. Jinak velký životní prostor potřebuje mladý bezdětný pár, jiný rozvětvená rodina. Programem ROSTOUCÍ DŮM tak byla vytvořena služba, kdy je dům stavěn postupně, respektive přistavován. Obvyklým řešením je postavit rovnou dům velký. Tedy větší, nežli je aktuální potřeba. To ale hned na začátku zatíží mladé páry neúměrnou splátkou hypotéky. Ve světě je sice obvyklé, že se změnou potřeb lidé jednoduše změní dům, ovšem v Česku je to jen iluze. A problém je i v cenách pozemků, které stále rostou. Pokud budeme za dvacet let hledat pro svůj dům srovnatelný pozemek, bude pětkrát i vícekrát dražší nežli dnes. A právě proto vznikla nabídka zvětšovat dům s rostoucími nároky rodiny. A zvětšení domu bude možné bez přerušení bydlení, čili bez jakéhokoli zásahu do běžného života rodiny. Zvětšení domu bude financované upravenou hypotékou.
Rostoucí dům
Rostoucí dům
Rostoucí dům
Rostoucí dům
Objednejte si ZDARMA nový Katalog zděných nízkoenergetických domů a seznamte se kromě typových projektů rodinných domů právě i s domy rostoucími. Společně s katalogem získáte i Atlas stovky referenčních návštěv již dokončených typových domů včetně rozhovorů a dobrých rad.

Zdroj: www.ekonomicke-stavby.cz