Usazování betonového schodiště (Zdroj: liapor.cz)

Prefabrikované stavební dílce pomáhají při výstavbě ušetřit spoustu času. To platí i pro betonová schodiště, na jejichž montáž stačí obvykle pouhá jedna hodina. Téměř ihned po jejím dokončení je můžete plně využívat. Zvolíte-li schodiště z lehkého keramického betonu od Liaporu, získáte ještě navíc lepší tepelnou izolaci a nižší přenos hluku a vibrací do přilehlých stěn. Jsou samonosná, odolná vůči ohni a variabilní z hlediska finální povrchové úpravy. Nezklame ani jejich příznivá cena.

Betonové schodiště na míru

I přes to, že se betonová schodiště Liapor vyrábějí v typových provedeních, je možné si je do značné míry přizpůsobit vlastním potřebám. U prostorových schodišť je možné vybírat z nabízených variant šířek ramene, počtu stupňů nebo výšek stupňů. U přímých schodišť lze navíc zvolit rozměr dle přání i variantu bez podesty, či s podestou a díky kombinaci 2-3 dílů vytvořit schodiště do tvaru U či L. U všech typů schodišť je dále možné vybírat z hladké pohledové úpravy, nebo protiskluzové úpravy stupňů, která je vhodná především pro vnější schodiště. Exteriérová schodiště lze pro vyšší bezpečnost doplnit ještě protiskluznými lištami, které se zabudují přímo do stupňů.

Všechny možnosti najdete na webu www.liastrop.cz, kde si můžete své schodiště navolit v online konfigurátoru. Stačí vybrat vhodný typ schodiště, zadat volitelné parametry a odeslat poptávku pro sestavení individuální nabídky.