Vyhlídka přes elegantní Ruukki Classic v Jizerských horách

Pojďte spolu s námi vystoupat nad horskou rozhlednu a připomenout si, jaké výhody nabízí obyvatelům hor střešní krytina Ruukki. Co by to bylo za letní výlet, kdybychom si při něm nemohli dopřát parádní výhledy. Někdy se lidem podaří přírodní výhledy pokazit vlastními zásahy, ale to není případ zrekonstruované rozhledny Královka v Jizerských horách.

Ocelová střecha k horám patří z mnoha důvodů. Ten, který vás napadne na první pohled je estetický. Ruukki Classic si své označení zaslouží a v souladu s ním tvoří přirozenou velmi elegantní součást výhledů, které kombinují dominanci přírody se zásahy člověka.

V horách se víc, než kde jinde hodí odolnost vůči povětrnostním podmínkám. Ať už je to vítr, déšť, sníh, led, kroupy nebo bouřlivé počasí, pod touhle střechou jste velmi dobře chráněni.

Další skvělá vlastnost způsobí, že na tuhle parádní střechu nemusíte myslet v obavách, že brzy ztratí svoje kouzlo. Naopak i v extrémních podmínkách vydrží ve skvělé kvalitě desítky let. 
S tím souvisí snadná údržba, protože v případě kvalitní montáže o střeše prakticky nevíte.

Parádní vlastností ocelové krytiny je její lehkost, kterou oceníte při transportu i montáži a skvěle sedí také starším krovům, zejména, když se k hmotnosti krytiny přidá v horách vrstva sněhu nebo ledu.

Přejeme všem královské výhledy, ať už se vydáte na výlet kamkoli.