Vše pro stavbu a interiéry Zobrazit fotky zobrazit 2 fotky

Stovky českých i zahraničních společností se představí na největším jarním souboru veletrhů bydlení, designu a zahrad, který se uskuteční od čtvrtka 23. března do neděle 26. března v areálu PVA EXPO PRAHA v Letňanech. I letos bude možné navštívit veletrhy FOR HABITAT, FOR GARDEN, FOR FURNITURE, DESIGN SHAKER, BYDLENÍ, nové projekty, a letos poprvé i Světlo v architektuře. Návštěvníci tak najdou „pod jednou střechou“ vše, co se týká stavby, vybavení, interiérů, designu a zahrady.

Společnosti z oblasti stavby, renovací a rekonstrukcí se už po čtyřiadvacáté představí na veletrhu FOR HABITAT, který tradičně odstartuje jarní veletržní sezónu bydlení. Vystavovatelé poradí s pevnými částmi interiéru, jako jsou podlahy, schodiště, okna, dveře a mnoho dalšího.

Návštěvníci FOR FURNITURE se mohou těšit na klasický, moderní, stylový i designový nábytek, renomovaná designová studia a designéry, ale také mladé umělce a ukázky zajímavých interiérů. Již pošesté bude nedílnou součástí tohoto veletrhu i výběrová přehlídka interiérového designu DESIGN SHAKER. V rámci doprovodného programu se představí projekt SCÉNA, INSPIRACE & TRENDY 2017, kde budou k vidění 4 interiérové styly světových trendů bydlení pro rok 2017. Lidé si budou moci prohlédnout styl pastelových a jemných tónů, interiér plný přírodních materiálů, jako je dřevo, kámen či vlna, kombinaci nového a starého designu, nebo kombinaci světlých a neutrálních barev s výraznými barvami jako je červená či zelená. V DESIGN GALLERY proběhne výstava vybraných designových solitérů a vítězů soutěže Nábytek roku 2017. V PVA EXPO PRAHA v Letňanech se poprvé uskuteční také pátý ročník specializované výstavy SVĚTLO V ARCHITEKTUŘE. Výstava je určena především lidem z oboru, tedy architektům, projektantům, stavebním inženýrům. Nejen pro ně jsou připravené expozice specializovaných firem, ukázky studentských prací i speciální program.
FOR HABITAT
FOR HABITAT
Na veletrhu FOR GARDEN se budou moci lidé inspirovat zahradní architekturou, zahradními stavbami, vybavením zahrady, zahradním nábytkem, technikou a nářadím, zelení a dalšími zajímavostmi.

Pro ty, kteří se chtějí rovnou stěhovat, je připravena výstava BYDLENÍ, nové projekty, kde se představí renomovaní pražští a středočeští developeři.

Podrobné informace naleznete na webových stránkách www.forhabitat.cz, www.vystavabydleni.cz, www.for-garden.cz, www.forfurniture.cz, www.designshaker.cz, www.svetlovarchitekture.cz