Zahrada a hobby mají na veletrhu IBF zelenou Zobrazit fotky zobrazit 3 fotky

V rámci stavebního veletrhu IBF, který se koná od 22. do 25. dubna na brněnském výstavišti, se uskuteční také návštěvnicky oblíbená prezentace zahradní architektury, zakládání a péče o zahrady. Návštěvníci zde naleznou na více než dvou tisíci metrech čtvereční návrhy řešení jednotlivých zahrad, rostliny, doplňky do zahrad a zahradní nábytek. Chybět nebude ani možnost vyřešit s renomovanými odborníky své plány na vlastní zahradu i bydlení. 

Souběžně se stavebním veletrhem IBF se uskuteční také veletrh nábytku a interiérového designu MOBITEX. V rámci jedné návštěvy tak získáte všechny potřebné informace jak pro samotnou stavbu, rekonstrukci, tak i pro vybavení interiéru nábytkem. Zkrátka nepřijdou ani milovníci dřevostaveb, pro které je připraven veletrh DSB – Dřevo a stavby Brno.

Praktická řešení stavebních a zahradních plánů

Návštěvou dubnových veletrhů získáte ucelený přehled o inovacích a trendech v jednotlivých oborech stavebnictví, ale i jedinečnou možnost nalézt různé alternativy řešení svých plánů na stavbu, rekonstrukci či krásnou zahradu. Ty je možné navíc zkonzultovat s renomovanými odborníky v nezávislých odborných poradenských centrech, která jsou připravena s oborovými asociacemi a svazy pro všechny návštěvníky po celou dobu konání akce zcela zdarma. Poradenství se zaměří například na problematiku správných technologických postupů, aplikaci právních norem či energeticky úsporné stavění.

HECHT představí nabídku pro dílnu i zahradu

V rámci projektu Zahrada a hobby představí a nabídne HECHT svůj sortiment pro dům, dílnu i zahradu. Na ploše více než 450 metrů se můžete těšit na kvalitní benzínové sekačky, elektrické sekačky či osvědčené sekačky vřetenové. Chybět nebudou ani kultivátory a křovinořezy. Při ukázkách práce se dřevem si jistě vyberete z nabídky řetězových pil, a štípaček dřeva, které ušetří spoustu námahy. Všechny domácí kutily určitě nadchne ucelená nabídka ručního nářadí, se kterým se stane každá domácí práce či rekonstrukce hračkou. Pro relaxaci po práci je nachystána zóna zahradního nábytku, který spolu s grily utvoří tu pravou pohodu. Z výstaviště tak určitě nikdo neodejde s prázdnou!
Fotografie z veletrhu IBF 2014
Fotografie z veletrhu IBF 2014

Veletrh PTÁČEK při veletrhu IBF

Souběžně se Stavebním veletrhem IBF bude probíhat v pavilonu V i Veletrh PTÁČEK společnosti PTÁČEK – velkoobchod, který bude zpřístupněn široké veřejnosti v pátek 24. a v sobotu 25. dubna. V rámci této akce představí společnost PTÁČEK – velkoobchod, a. s. svoji nabídku výrobků více než 130 dodavatelů z oboru topení – plyn – voda – sanita – inženýrské sítě.

Získejte vstupenku na veletrh výhodněji!

Chcete navštívit veletrh výhodněji? Zakupte si vstupenku online! Zvýhodněné vstupenky získáte na www. bvv.cz/ibf – odkaz VSTUPENKY & REGISTRACE. Vyberte stavební veletrh IBF, zaplaťte online, a navštivte veletrh za 80 Kč. Sleva platí pouze pro úspěšně provedenou online platbu.

Více informací naleznete na www.ibf.cz
Fotografie z veletrhu IBF 2014
Fotografie z veletrhu IBF 2014
Veletrhy Brno a.s. Poslat poptávku