Garážová vrata Toors s garancí kvality Zobrazit fotky zobrazit 4 fotky Tradiční firma Gar-mont vrata se stala nejúspěšnějším odběratelem za rok 2008 v prodeji garážových vrat značky Toors, se kterou úspěšně spolupracuje už od roku 2002. Zastupují ji pánové Maňák a Beneda a její vzorkové prodejny najdete v Sušici, Plzni a Českých Budějovicích, kde si vyberete ze široké nabídky garážových a průmyslových sekčních vrat Toors, ale i bran, předokenních rolet, žaluzií, markýz a plastových plotů. Tyto výrobky zkrášlují a zkvalitňují domov, a dělají ho i pohodlnějším.

Zateplená garážová vrata TOORS (Guardy)

Panel pro sekční vrata je vyroben ze dvou žárově zinkovaných ocelových plechů, které jsou navzájem spojené izolačním jádrem z tuhé polyuretanové pěny. Garmont používá výhradně 40 mm silné panely, které zaručují optimální izolační vlastnosti u všech garážových vrat. Speciálně tvarovaný nos panelu chrání prsty před skřípnutím mezi dvě sekce během pohybu křídla vrat. Výběr povrchů panelů je Stucco, Woodgrain a Plain (rovný panel). V nabídce je široká škála imitací dřeva a výběr barev z odstínů RAL.

Průmyslová sekční vrata TOORS (Indy)

Pro zvýšení tuhosti i pro zlepšení vzhledu panelu mohou být ocelové plechy panelu na vnitřní i vnější straně profilované několika způsoby. Tyto panely jsou opatřené bezpečnostními výztužemi a je dbáno na bezpečnost, kvalitu a jejich dlouhou životnost.

Ovládání garážových vrat

V privátním sektoru používáme elektropohony zn. Tormatic, které mají nejlepší kvalitu a záruku od německého výrobce Novoferm. Používáme pouze řemenový převod a nové typy dálkových ovládání a příslušenství. Pro ovládání průmyslových vrat používáme průmyslové pohony GFA, které patří k nejlepším na evropském trhu.
Foto: GAR-MONT
Foto: GAR-MONT
Výběr povrchů průmyslových panelů: Stucco, Plain, Plastisol a novinka na evropském trhu – Micro (V-profil). Široký výběr celoprosklenných AL panelů.

Názory zákazníků na spolupráci s firmou Gar-mont

Pan Jindřich z Jižních Čech:
„S firmou Gar-mont jsem spokojen. Již před dvěma lety jsem si nechal do svého autosalonu namontovat dvoje průmyslová vrata a tento rok jsem opět využil jejich služeb, dokončil jsem osazení 3 vrat a mohl zahájit provoz autosalonu. S jejich službami a cenami jsem spokojen. Využil jsem také jejich nabídku na stínící techniku – nechal jsem nainstalovat žaluzie a také venkovní vjezdovou bránu.“
Foto: GAR-MONT
Foto: GAR-MONT
Pan MUDr. P. ze západních Čech:
„Firmu Gar-mont jsem oslovil před rokem kvůli realizaci dvou garážových vrat a venkovních rolet. Po jednání s firmou Gar-mont mi byla zaslána nabídka, která byla velice zajímavá jak cenou, tak kvalitou výrobků a též i díky praktické ukázce jejich montáže. Rozhodl jsem se proto využít jejich služeb a nadále je doporučovat ostatním zákazníkům.“








Tip! Největší montážní firma a distributor dveří značky TOORS v České republice - firma GARMONT VRATA, s.r.o. - pro vás na letošní léto připravila slevy markýz, předokenních rolet a žaluzií ve výši 30%. A novinkou bude dodávka celovýklopných a dvoukřídlých zateplených vrat. Klikněte zde.
Foto: GAR-MONT
Foto: GAR-MONT
GAR-MONT VRATA s.r.o. Poslat poptávku