Neváhejte plánovat výstavbu své garáže tak, abyste využili této cenově výhodné nabídky. S výraznou slevou si pořídíte automatická sekční vrata RenoMatic včetně pohonu Hörmann ProMatic, nebo sekční vrata Hörmann EPU v akční velikosti 2500 x 2125 mm. Získat ale můžete i jiné velikosti vrat v provedení LPU 40 se stejným povrchem. Akční ceny platí až do 31.12. 2009.

Sekční garážová vrata EPU

Sekční garážová vrata EPU se vyznačují dvoustěnnou izolací. Jejich lamely mají tloušťku 42 nebo 20 mm a díky výborné tepelné izolaci jsou vhodná pro případ, kdy je garáž přímo spojena s domem (navazuje na něj) a pokud vede z garáže do domu přímý vstup.

Tato vrata se otevírají a zavírají velmi tiše, jejich otevírání je zajištěno technikou tažné pružiny s patentovaným systémem pružiny. Křídlo vrat je tak efektivně chráněné před pádem.
Foto: Hörmann, akční sestava
Foto: Hörmann, akční sestava
Pohon garážových vrat ProMatic

Tento pohon se vyznačuje naprostou bezpečností, bezúdržbovostí a kvalitou. Jeho patentovaná technika využívá vodicí kolejnici. Ta nám zajistí tichý a velmi spolehlivý chod garážových vrat. Stejně je spolehlivá i vypínací automatika. Objeví-li se v cestě jakákoli překážka, otevírání vrat se citlivě zastaví. Pohony Pro Matic jsou určené pro větší pohodlí a naši větší bezpečnost.

Zajištění vrat bránící vloupání

Vrata jsou navíc chráněna před vloupáním, jelikož jsou vybavena možností automatického uzamknutí. Pokud jsou totiž vrata zavřena, zapadne jejich zajištění proti zvednutí, a to automaticky až do dorazu vodicí kolejnice. Garážová vrata jsou tak vlastně ihned uzamknuta a ochráněna před případnými pokusy o vypáčení.

Uzamknutí garážových vrat je přitom čistě mechanického charakteru. Účinné je proto i v případě, že dojde k výpadku elektrického proudu.
Foto: Hörmann, Silkgrain®
Foto: Hörmann, Silkgrain®
Domovní dveře RenoDoor

Tyto dveře jsou ze stavebního hlediska stejné jako domovní dveře Hörmann ThermoPro. Mají ocelové dveřní křídlo a hliníkovou zárubeň, které jsou součástí dodávky za akční cenu, a to v akční velikosti 1100 x 2100 mm. Je však na přání možné získat i jiné velikosti dveří.

Výborné tepelně izolační vlastnosti těchto dveří jsou dané výplní dveřního křídla tuhou a zcela bezfreonovou polyuretanovou pěnou, která má tloušťku 46 mm. Dveřní křídlo je tvarově krásné a hladké, bez viditelného rámu.

Hliníková zárubeň má zase dvojité těsnění na všech 4 stranách (vpravo, vlevo, nahoře i dole), s doplňkovým kartáčovým těsněním v prostoru nohou. Tím je zajišťěna ochrana před možnými nepříznivými klimatickými vlivy (vítr, déšť) a zároveň se zmenšují i tepelné ztráty. Přitom tato hliníková zárubeň vypadá v zaobleném stylu velmi exkluzivně a příjemně zvedne estetický dojem z našeho domu.
Foto: Hörmann, Decograin® Zlatý dub
Foto: Hörmann, Decograin® Zlatý dub
Dveře jsou vybavené 8 násobným uzamknutím, čímž se výrazně zvyšuje bezpečnost našeho majetku i nás samých. Bezpečnost nakonec podtrhuje otočný západkový zámek. Systém bezpečného zamykání funguje tak, že dvě kuželové otočné závory se dvěma doplňkovými pojistnými čepy a jednou západkou zámku zapadnou do uzavíracích plechů zárubně a samotné dveře tak pevně přitáhnou. Další tři pojistné čepy na straně závěsů pak prakticky znemožní případné vypáčení dveří.

AKČNÍ provedení garážových vrat a dveří

Garážová vrata a domovní dveře jsou nabízené v provedeních Silkgrain® (bílá barva, domovní dveře jsou z hliníku a bíle lakované, hedvábně hladký povrch Silkgrain® se díky velmi elegantnímu vzhledu výborně hodí k domům, stavěným v moderních architektonických stylech), Decograin® Zlatý dub (jejich povrch je odolný proti ultrafialovému záření a svým vytlačeným dezénem vyvolává věrný dojem dřeva), Decograin® Titan Metallic (povrch je odolný vůči ultrafialovému záření a působí velmi ušlechtile a exkluzivně, podobný je barevnému odstínu Hörmann CH 703).

Garážová vrata a dveře můžete za akční ceny získat ZDE.
Foto: Hörmann, Decograin® Titan Metallic
Foto: Hörmann, Decograin® Titan Metallic
Foto: Hörmann, zamykání RenoDoor
Foto: Hörmann, zamykání RenoDoor