Jak si poradit s vybavením malého bytu Zobrazit fotky zobrazit 4 fotky

Stačí jen krátký pohled na aktuální nabídku bytů a hned je snad každému jasné, že to, co zrovna vévodí českému bydlení jsou malé byty. No jo, jak je ale zařídit, abyste měli vše po ruce, chytře využili každého místa a nic vám nescházelo? Tak to vám hned poradíme!

Spojujte místnosti

Nikoho už v dnešní době nepřekvapuje, že kuchyně, jídelnaobývací pokoj jsou propojeny do jednoho celku. Nejenže tím získáte praktičtější prostor, ale především vznikne místo, kde jste si všichni v rodině blíž a také máte hned přehled. A přesně toho využijte i v malém bytě! Nemusíte mít obrovskou rohovou kuchyni - stačí menší kuchyně ukončená vyvýšeným barovým stolkem, který může při dostatečném prodloužení sloužit i jako jídelní stůl. A hned máte jídelnu po ruce. 

Návrh interiéru - ARCHAMI
Návrh interiéru - ARCHAMI

Multitasking na všech frontách

Vybírejte si vybavení bytu, které splňuje několik funkcí. Třeba taková rozkládací sedačka - ve dne si užijete zábavu u televize a v noci se pohodlně vyspíte. Pokud si ale pamatujete staré, rozvrzané a těžce složitelné a rozložitelné monstra, tak vás hned zastavíme. Dnes je na trhu široký výběr moderních, elegantních a především ryze praktických modelů. Stačí jeden ladný pohyb a hned máte z minimalistické dvoumístné sedačky manželskou postel, která má matraci pro každodenní spaní, takže se rozhodně nemusíte bát o své zdraví. Přijďte se inspirovat na showroom DEHO - Design your Home a najděte tu svou pravou!

Rozkládací sedačka Calligaris
Rozkládací sedačka Calligaris

Úložné prostory všude, kam se podíváte

Protože těch zkrátka nikdy není dost. Přitom se tady nabízí to nejjednodušší řešení - využijte doslova každého centimetru. Hned u vchodu do bytu použijte skříně na míru, které jsou vysoké až do stropu. A stejně tak i v kuchyni. Pokud se bojíte, že by to všechno vypadalo jako jedna velká “škatulka”, tak to rozhodně nemusíte. Stačí využít různých barev, dekorů a finišů materiálu. V podstatě si ze svého domova vytvořte hrací plochu jako domino - jeden kousek k druhému a celek vytvoří dokonalou výhru!

Řešení technické místnosti a úložných prostor
Řešení technické místnosti a úložných prostor

Pokud právě řešíte vybavení malého bytu a hledáte inspiraci nebo odborníka, který vám pomůže, tak se určitě můžete obrátit na architekty a designéryCentru bydlení a designu Kaštanová v Brně. Profesionální návrh interiéru vám elegantně pomůže vyřešit všechny problémy.

Tak nás neváhejte kontaktovat! Budeme se těšit.

Keraservis Group a.s. Poslat poptávku