Jak si vybavit předsíň Zobrazit fotky zobrazit 10 fotek

Chodba či předsíň už dávno nepatří k nedůležitým částem bytu. Chceme, aby příjemně působila na příchozí a byla velmi účelně a prakticky vybavena. Kvalita by měla jít ruku v ruce s moderním designem.

Sestavte si předsíň podle svého gusta

Vybavení pro chodby, předsíně a vstupní haly se obvykle vyrábí jako sektorové. Pokud nechcete kupovat celý komplet, z nabízených sestav si vyberete to, co 'sedí' vašemu vkusu a co bude svědčit velikosti a propozicím vaší předsíně.

Takový nábytek se svým vzhledem hodí nejen do našich příbytků ale i do moderních kanceláří. Co si vyhlédnete v pohodlí domova na webových stránkách příslušného obchodu, můžete mít v některé z několika nabízených variant. Ty se od sebe liší jak dekorem, tak typem mechanismu. Někomu vyhovuje jednoduše pro vše potřebné sáhnout do police, někdo chce schovat své věci před zraky návštěvníků do zásuvek, které lze lehce a plynule vysunout. Dříve používaná kolečka a kolejničky jsou u moderního nábytku nahrazovány pístovým systémem Gaz plyn, který umožňuje daleko plynulejší pohyb. Mechanismus pracuje bez nepříjemných nárazů v krajních polohách a velmi tiše.
Předsíň Clip
Předsíň Clip
Předsíň Ego systém A
Předsíň Ego systém A
Předsíň Mezo I.
Předsíň Mezo I.

Botník

Každý člen rodiny potřebuje několik párů bot a tak musí mít tento drobný nábytek svoje stálé místo v prostoru před vstupními dveřmi nebo blízko za nimi. Žádný byt se bez něj neobejde a výrobci to dobře vědí. Proto i u jednoduššího nábytku jako jsou botníky se u zavedených obchodníků nabízí výběr z desítek typů.

Nechcete-li příliš utrácet, volte klasické skříňky se zásuvkami, regály a nebo výklopnými přihrádkami.

Trendy je praktický drátěný systém. Je lehký a hlavně vzdušný, což umožňuje hygienické skladování obuvi. Oproti policím a šuplíkům si kovové koše i přes vyšší cenu získaly přízeň také překvapivě velkým objemem.
Botník Salamanca
Botník Salamanca

Výběr z mnoha modelů v různých odstínech

Model Bilbao je moderní botník z lamina. Je opatřen plynovými písty, takže skříňky se otevírají lehce a tiše a to až do krajní polohy. Obsah je tak snadno přehledný a dostupný. Barvu vyberete z bohatého vzorníku na stránkách prodejce. Není na škodu podívat se třeba i na jiném monitoru, který má nastavený jas tak, že obrázek opravdu odpovídá realitě.

Vnějším vzhledem podobný je botník Modena. Také stojí na elegantních hliníkových nožkách, což umožní snadný úklid v prostoru pod ním.U tohoto typu mají však mají skříňky vyklápěcí kovové koše a jsou rozděleny do dvou řad.

Součástí některých modelů botníků je také šuplík se šikovnými přihrádkami na důležité každodenní drobnosti jako např. klíče, sluneční brýle nebo krém na boty. Pokud si vyberete demont, přepravuje se botník jako skladný balík. Zákazník si jej doma lehce smontujete podle přiloženého návodu.

Pak už jen zbývá sladit botník s vkusným věšákem, aby vás po návratu domů vítala útulná a svůj účel plnící předsíň, za kterou se nebudete stydět před žádnou návštěvou.
Botníky Bilbao
Botníky Bilbao
Botník Modena
Botník Modena
Botník levante
Botník levante
Botník Monaco
Botník Monaco
Botník Livino
Botník Livino