Nábytek, který nemusíte ukrývat před deštěm Zobrazit fotky zobrazit 5 fotek

V létě je vždy lepší trávit svůj čas pod širým nebem, než zavření v domě. Obyčejný zahradní nábytek však nenabízí dost pohodlí a ten, který není do zahrady, na terasy a balkóny vhodný, musíme neustále přenášet, ukrývat před deštěm a rosou a nakonec zazimovat. Můžeme si však pořídit i velmi pohodlný nábytek, který v klidu „přespí“ i na odkryté terase a přitom mu neublíží ani nejsilnější lijáky. A dokonce venku bez úhony přežije i zimu.

Chcete-li do zahradního nábytku investovat uvážlivě, uspořit při jeho údržbě a nechat jej stále pod širým nebem, zaměřte se na materiály, které roky vydrží střídání počasí. Samozřejmostí je pěkný vzhled a kvalitní provedení, nejen materiálová skladba. Klimatické vlivy jsou prostě pro venkovní nábytek největším rizikem, přičemž nejméně odolný je plast, přírodní ratan a dřevo, které je třeba neustále ošetřovat a přesto je lepší jej ukrývat před deštěm i sněhem, aby vydrželo co nejdéle. Ideálním řešením je kov, ovšem s odolnou povrchovou úpravou, aby neoxidoval a byl též příjemný na dotek. 
Zahradní nábytek UNIKOV
Zahradní nábytek UNIKOV
Na trhu se zahradním nábytkem vyloženě vyčnívá osvědčená značka UNIKOV, specializující se na venkovní inventář více jak dvacet let. Nabízí velice odolné a kvalitní výrobky z ušlechtilého kovu a nadčasový design. O zahradní nábytek UNIKOV je velký zájem i za našimi hranicemi. Údržba tohoto nábytku je velmi snadná, jelikož i silné nečistoty (ptačí trus, mastnota) rychle odstraníme pomocí saponátu a vody, aniž by se do povrchové úpravy cokoli vpilo a ta se poškodila. Nábytek UNIKOV přežije bez problémů venku i celou zimu. 
Zahradní nábytek UNIKOV
Zahradní nábytek UNIKOV
UNIKOV nabízí ucelené a praktické zahradní sety, které nejen dobře poslouží a vydrží dlouho, ale také pěkně vypadají v jakékoli zahradě, na terase, balkóně apod. Zahradní židlezahradní stolky, ale třeba i zahradní houpačky jsou vyrobené z kvalitního, ergonomického a lehce pružícího kovu. Výběr kovového zahradního nábytku je přitom velice pestrý, navíc lze měnit vzhled nábytku pestrobarevnými či decentními podsedáky a polštářky, jak se vám zlíbí.
Zahradní nábytek UNIKOV
Zahradní nábytek UNIKOV
Je už zcela jedno, kam tento nábytek umístíme, zda kamkoli do prostoru zahrady, pod pergolu, na jakékoli zpevněné místo zahrady apod. Asi nejsofistikovanějším kouskem je bytelná kovová houpačka, která umožní dokonalou relaxaci. Houpání lze přitom aretovat a houpačka pak funguje jako pohodlná pohovka.

Nabízené jsou též servírovací stolky, zastřešení houpačky, lehátka a také krbové nářadí. Ze zahradních židlí jsou nabízené výrobky Nice, Merano, Excelsior, Boston, Taburet, Savana a Monaco, ze stolků Palo (145x90 cm a 90x90 cm), Tako (190x105 cm, 160x95 cm, 145x90 cm, 105x105 cm a 90x90 cm) a také půlstolek.
Zahradní nábytek UNIKOV
Zahradní nábytek UNIKOV
UNIKOV Steel spol. s r.o. Poslat poptávku